Tasonmitauksen kolmas viikko on pelattu, ja pikkuhiljaa alkavat voimasuhteet hahmottumaan. Monen joukkueen pelaaminen vielä hakee uomiaan ja muutamalle tasonmittaus saattaa mennä liian nopeasti, mutta onneksi kautta on vielä senkin jälkeen.

13   02.10.2017 21:00 h   -   0 - 2 Raportti
14   02.10.2017 22:00 h   -   4 - 2 Raportti
15   03.10.2017 21:00 h   -   0 - 8 Raportti
16   03.10.2017 22:00 h   Rattopojat -   0 - 5 Raportti
17 HH 05.10.2017 21:00 h   -   3 - 7 Raportti
18 HH 05.10.2017 22:00 h   -   4 - 1 Raportti

HC Hämminki  -  Golf HT  0-2

Joukkueiden lähtökohdat peliin olivat hieman poikkeavat, sillä Hämmingillä oli rivissi kolme kentällistä ukkoja, ja nuoret jalat. Golf oli saanut jalkeille vain 6 kenttäpelaajaa, ja lainavahdin. tämä peli oli kuitenkin taas hyvä osoitus siitä että kokemuksella ja fiksulla pelaamisella tulokset ovat usein hyviä. Kuten arvata saattaa pelin tempo ei kasvanut kovin suureksi. Golf liikutti kiekko mallikkaasti voimiaan säästllen ja Hämminki tyytyi katselemaan vastustajan nättejä syttömyllyjä. Golf Käytti muutamat paikkansa tehokkaasti hyväkseen, ja tarkka oman pään pelaaminen tylsistytti Hämmingin hyökkäämisen. Lopulta Golf siis nappasi täysin ansaitun 2-0 voiton.

Jukurit OT  -  Sahara 4-2

Kahden kärkipään joukkueen kohtaaminen oli erittäin viihdyttävä näytös, jossa peli oli soljuvaa, ja todella taidoasta. Sarjasssa ei montaa joukkuetta ole, jotka pystyvät JOT:n haastamaan, mutta Sahara on ehdottomasti yksi siihen kykenevistä. maanantai ei vielä kuitenkaan ollut se päivä. JOT pysyi koko ajan pienen potkun edellä, mutta Sahara ei kaukana ollut JOT:n tasosta. Tauolle mentiinkin JOT:n 2-1 johdossa., JOT meni 3-1 johtoon. Sahara kavensi vielä 3-2:n, mutta kiri hiipui viimeisen viiden minuutin jäähyilyyn. Lopulta JOT iski vielä kerran ja korjasi voiton 4-2 lukemin.

Cafe Keidas   -  PoNu 0-8

Otttelusta jäi pällimmisenä mieleen hyvin rikkonainen kokonaisuus. Keidas lähti peliin itseluotttamusta puhkuen, mutta taisi tekeminen mennä hieman ylilatauksen puolelle. Keidas sortui läpi ottelun jäähyilyyn, ja sen seurauksena se ei päässyt missään vaiheessa peliin mukaan. PoNu taas vastaavasti käytti tehokaasti ylivoimansa hyödykseen (4 YV maalia), ja lopulta ottelusta ei koitunut sille kovinkaan paljon päänvaivaa.

PoNu:lta kunnostautuivat Aleksi Kakriainen 3+2 ja Olli Karhu 2+3

Rattopojat  -  Hearts 0-5

Rattopojat lähti rohkeasti haastamaan ennakkosuosikkeja. Hearts aloitti kauden vahvasti, ja näyttääkin että peli alkaa kulkea jo heti kauden alusta. Hearts vei peliä ja Rattopojat kuitti roikkua kyydissä mukana, ja ihan hyvin he siinä onnistuivatkin. Molemmat siis pelasivat omalla tasollaan. Hearts ratkaisi ottelun ensmmäisen 9 minuutin aikana mennen 3-0 johtoon. Tämän jälkeen vauhti hieman tasaantui, ja Rattopojat pääsivät paremmin peliin mukaan. Vielä on pojilla kuitenkin paljon matkaa tällaisten pelien voitamiseen, mutta onneksi kausi o npitkä ja poikien pelaaminen tulee kehittymään koko. ajan. Lopulta Hearts siis otti tyylipuhtaan 5-0 voiton.

TOP 10  -  MT Hockey 3-7

TOP sai peliin lentävän lähdön, kun se siirtyi johtoon jo ensimmäisellä minuutilla Edu Nissisen hurjalla kudilla. TOP sai tilaisuuden kavattaa johtoaan, kun se pääsi pelaamaan kahden miehen YV:tä puolitoista minuuttia, mutta tulosta se ei tuottanut. Kun MT sai tapettua jäähynsä se alkoi ottaa kuskin paikkaa ottelussa. Tasoitus sybtyi YV:llä kun kellossa oli 10.28. Erän loppu oli MT:ltä hurjaa tykitystä, ja senakutteli taukolukemiksi 3-1. Tommo Nukarin 4-1 maali heti erän kärkeen näytti jo ratkaisevan ottelun, mutta TOP onnistui kaventamaan 4-2:n ja vielä kerran 5-3:n, mutta kiri kuoli pystyyn kun MT iski viimeisellä minuutilla kahdesti. Mainittakoon että TOP:n Edu nissinen iski ottelussa hatullisen maaleja.

Mipro  -  Wilmert 4-1

Wilmert kärsi jälleen miehistövajeesta, kun se oli saanut jalkeille vain 7 kenttäpelaajaa. Tästä hulimatta WIlmert aloitti ottelun ryminällä, ja se menikin johtoon ensimmöisestä kunnon hyökkäyksestään. Miprolle se toimi herätteenä, ja sen jälkeen kentällä ei ollut kuin yksi joukkue ja se oli Mipro. Mitä pidemmälle peli eteni alkoi Mipro hallita enemmän ja enemmän. Vielä kun maaleja alkoi tulla tasaiseen tahtiin vei se wilmertiltä viimeisenkin toivon pysyä pelissä mukana. Urhoollinen taistelu tuoti lopulta "vain" 4-1 tappion.