TALOASEMA VIIDEN PINNAN JOHDOSSA TAUOLLE
Keskiviikko, 05 Heinäkuu 2017 08:45

Nyt myös Liiga hiljentyy tauon viettoon. Viimeinen kierros tarjosi jälleen paljon jännitettävää, ja monta tiukkaa peliä Illan huipensi Canarian ja RedHorsen taistelu kärkipaikoista. Taloasema oli lopulta eilisen suurin voittaja ottamalla kaksi voittoa, ja sillä johto kasvoi 5 pisteeseen. Nyt vedetään muutama viikko henkeä ja Liiga jatkuu 1.8!

Taloasema 24 PTS

Taloasema joutui eilen todella tiukille kahta hyvin puolustavaa joukkuetta vastaan. Niin Pantterit kuin Sykekkin pisti Taloaseman todella tekemään töitä pisteiden eteen. Mutta niin vain molemmista otteluista Taloasema kaapi rutiinilla 2-1 voitot. Juuri tämä suorittamisen tasaisuus ja tarvittavien maalien teko voittojen ottamiseksi on nostanut Taloaseman kärkeen, ja vielä muiden pelatessa sopivasti ristiin riuhtaisi Taloasema itsensä 5 pisteen karkumatkalle.

Canarian Pallo 19 PTS

Jälleen neljän pinnan kierros. Canarian kohtaloksi näyttää tulevan liian monet tasapelit. Eilinen tasuri RedHorsen kanssa oli jo Liiga taipaleen neljäs. Kuitenkin pääasia on olla häviämättä. Voittokin eilen tuli, kun Wilmert kaatui tiukan taistelun jälkeen 2-1 lukemin. Miehiä oli taas paikalla hyvin ja se auttaa Canariaa jaksamaan pelata pelit loppuun asti. Kuitenkin tasureita on alettava elokuun mittelöissä kääntää voitoiksi, mikäli ptty vielä kiinnostaa.

FC RedHorse 19 PTS

RedHorse otti eilen sen mitä oli mahdollista ottaa. Kokoonpanosta puuttui avain pelaajia, joten 4 pistettä on hyvä suoritus. Ensin tuli rutiinivoitto XON:sta, ja toisessa väännössä tasuri Canariaa vastaan. Tuossa pelissä RedHorse on varmasti tyytyväisempi pisteeseen, kuin mitä Canaria oli. Nyt on hyvä lähteä tauon viettoon ja lataamaan akut elokuun loppurutistusta varten.

Lost Cause 18 PTS

Lost Cause joutui luvutamaan kolmospaikkansa. Ilta alkoi komealla 4-2 voitolla Wilmertistä, mutta jälkimmäisessä pelissä Puujalat oli etevämpi 4-2 lukemin. Ottelu oli hyvää jalkapalloa, ja pelissä nähtiin paljon hienoja maaleja. Mutta Lost Cause oli ehkö koko ajan napsun jäljessä Puujalkoja. Lost Causea on myös vaivannut ukkojen puute, ja se ei voi olla näkymättä esityksissä. Onneksi nyt koittaa tauko ja jos sen jälkeen alkaisi ukkoja myös ilmaantumaan enempi paikalle.

FC Puujalat 15 PTS

Puujalat esiintyi eilen varsin vakuuttavasti. Vaikka voitot eivät sinnäällään olleet mitään itsestään selvyyksiä ei Puujaloilla todellisuudessa ollut hätäpäivää kummassakaan kamppailussa. Ensin Panttereita vastaan rutiinilla 2-0 voitto. Toisessa pelissä vastassa oli Lost Cause, joka sitten tarjosikin jo tiukemman vastuksen, mutta Puujalat pystyi pelaamaan hyvin omalla tasollaan, ja se riitti 4-2 voittoon.

Syke 14 PTS

Sykkeelle jäi hieman jossiteltavaa. Pelaaminen oli jälleen omalla tasolla ja se tuotti voiton ja tappion. Ensin kaatui Muulinpotku 2-1 lukemin. Syke johti jo 2-0, mutta laski vastustajan mukaan peliin. Viimeinen kymppi meni väsytystaisteluksi, jonka Syke lopulta vei 2-1 lukemin. Toisessa pelissä tuli tappio Taloasemaa vastaan samoin 1-2 lukemin. Enemmänkin oli tarjolla, sillä Taloasema teki maalinsa aivan jaksojen loppuhetkillä. muutama uinahdus puolustaessa ratkaisivat pelin. Kuitenkin hyvä esitys, jonka turvin on hyvä lähteä tauon viettoon.

Wilmert 13 PTS

Wilmert sukelsi rajusti verratuna edelliseen viikkoon. Nyt ei numittäin tullut pinnan pinnaa. Toki vastustajatkin olivat sieltä kovimmasta päästä. Ensin todella tiukka vääntö Canarian kanssa päättyi 1-2 tappioon. Etenkin lopussa Wilmert loi hyvää painetta Canarian maalille, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa. Toiseen peliin ei sitten ihan niin paljon mehuja jäänytkään, ja Lost Cause leikitteli Wilmertin yli 1-4 lukemin. Huhujen mukaan Elokuussa Wilmertille ilmestyy muutama vahvistus, ja Wilmert tulee varmasti parantamaan esityksiään vaikka pytty karkasikin taas kauas horisonttiin.

Team KalU 11 PTS

Huilissa

XON 7 PTS

XON nappasi eiliseltä tappion ja voiton. Ilta alkoi mallikkaasti, kun Muulinpotku kaatui selkein 3-0 lukemin. XON hallitsi ottelua mielinmäärin, eikä se antanut vastustajalleen mitään mahdollisuuksia. Toisessa pelissä XON piinasi pitkään RedHorsea, mutta se ei kuitenkaan tuonut palkintoa. Tuloksena oli 0-2 tappio, mutta varsin mallikkaalla esityksellä. Hieman paremalla onnella olisi maalin tai kaksikin pystynyt tekemään.

FC Muulinpotku 1 PTS

Eilinen ei tuonut lisäystä Muulinpotkun pistepussiin. Ensimmäinen peli oli varsin mallikas esitys Sykettä vastaan, mutta kellosta loppui aika kesken, ja tyytyminen oli 2-1 tappioon. Toiseen peliin ei sitten jäänytkään energiaa, ja varmasti myös pettymys hieman painoi kun XON tuli ja voitti 3-0. Nyt ei muuta kuin tauolle ja miettimään uusia kuvioita elokuulle.

Pöyryn Pantterit 0 PTS

Pantterit joutui jälleen nielemään kahdesti tappion karvasta kalkkia. pistetilin avaaminen oli taas kerran todella lähellä, mutta palkintoa ei vieläkään tullut. Etenkin ensimmäinen peli Taloasemaa vastaan oli kesän parhaita esityksiä, mutta jälleen kohtalona oli kirvelevä maalin tappio. Toisessa pelissä vastassa oli Puujalat. Panterit oli hyvin mukana pelissä, mutta se oli napsun jäljessä ja se maksoi pisteet. Nyt tauko tulee hyvään paikkaan ja elokuussa jatketaan uusin metkuin.