TIISTAI OLI TRILLEREITÄ TÄYNNÄ
Keskiviikko, 28 Kesäkuu 2017 10:54

Liigan kierros numero neljä tarjosi todellisia trillereitä läpi illan. Ainoa kierroksen tupla-voittaja oli Wilmert. Muut menettivät pisteitä enemmän ja vähemmän. Myöskin kärkipaikka vaihtoi omistajaa, kun Taloasema nousi sarjan kärkeen RedHorsen hävittyä kummatkin ottelunsa. Samalla vauhdilla ohi tulivat myös Canarian Pallo ja Lost Cause. Tulokset ja sarjataulukkokin sen näyttävät että Liiga on tällä hetkellä todella tasainen, ja ristiinpelaamista tapahtuu koko ajan. Arvoonsa alkaa nousta se että kerää jokaisesta ottelusta edes sen pisteen. Tasuripinnat voivat tulla näyttelemään isoa roolia kun elokuussa aletaan ratkoa pyttyä.

Taloasema 18 PTS

Taloasema nappasi 4 pinnaa ja se riitti nostamaan puolustavan mestarin sarjan keulille. Ensimmäisessä pelissä oli käydä kylmät XON:a vastaan, mutta niin vain kahden maalin tappiolta Taloasema nousi kuin nousikin tasoihin. Toinen peli oli kärkikamppailu RedHorsea vastaan. Ottelu oli erittäin tasainen ja ratkaisut nähtiin aivan viime minuuteille, kun Taloasema onnistui kääntämään pelin itselleen 4-3 lukemin. Peli alkaa olla kuosissaan ja tulokset alkavat puhua puolestaan.

Canarian Pallo 15 PTS

Jälleen neljän pinnan kierros. Vastassa oli eilen kaksi sumppupuolustusta, ja lääkkeet niiden murtamiseen olivat suht hyvin selvillä.  Ilta alkoi tasaisella väännöllä Sykettä vastaan, ja jännittävien vaiheiden jälkeen oli Canarian tyytyminen tasuriin. Paikat voittoonkin asti olivat olemassa, mutta ei vain uponnut. Toisessa pelissä vastassa oli Muulinpotku. Canaria hallitsi peliä alusta loppuun, eikä Muulinpotkulle jätetty mitään mahdollisuuksia ansaitat pisteet 3-0 lukemin. Eilisen pelit siis nostivat Canarian jo kakkospaikalle.

Lost Cause 15 PTS

Lost Cause pelasi myöskin 4 pisteen kierroksen. Ilta alkoi KalU:a vastaan pelatulla 1-1 tasurilla. peli oli tasaista vääntöä, joka olisi voinut kääntyä kummin päin tahansa, ja sen suhteen 1-1 oli oikeutettu tulos. Toisessa pelissä Lost Cause joutui ahtaalle Panttereita vastaan. Kuin varkain Pantterit karkasivat ensimmäisen 9 minuutin aikana 3-0 johtoon, mutta Lost Cause ei tästä hätkähtänyt vaan se nousi omalla pelillään väkisin rinnalle, ja viimeisellä minuutilla ohi. Hieno peli ja kaikin puolin hieno kierros Lost Causelta.

FC RedHorse 15 PTS

RedHorsen meno on nyt hyytynyt todella pahasti. Eilisen pelit tottivat kaksi kirvelevää maalin tappiota. Sykettä vastaan RedHorse hallitsi tapahtumia mielinmäärin, mutta Sykken bussi oli liian vaativa ohitettavaksi. Peli näytti jo päättyvän 0-0, mutta lopulta tappio tuli niskaan rankkarista tulleella maalilla. Toinen peli oli Taloasemaa vastaan. RedHorse oli koko ajan ehkä askeleen jäljessä, mutta hyvin pojat kestivät mukana. Pienet puolustuksen uinahdukset maksoivat muutaman maalin, ja sitä kautta pisteet. Tupla-tappio tipautti RedHorsen kärjestä neljänneksi.

Wilmert 13 PTS

Wilmert oli eilisen suurin onnistuja ollen ainut 6 pisteen joukkue. Helpolla eivät voitot tulleet, mutta ne olivat sitäkin makeampia. Ensin XON piinasi Wilmerttiä ensimmäiset 20 minuuttia, mutta sen jälkeen Wilmert löysi eväät voiton tielle. Lopulta peli illan isoimmilla lukemilla Wilmertille 5-2. Toisessa pelissä olikin jo tiukempaa loppuun asti. Pantterit laittoi Wilmertin kunnon ahdinkoon ja pisteiden eteen sai tehdä kyllä täyden iltapuhteen. Lopulta Wilmert toipui Panttereiden salam-alusta ja kairasi väkisin 2-1 voiton. 6 pinnaa nostivat Wilmertin iskuetäisyydelle kärjestä, ja pelaajien silmäkulmissa oli taas nähtävissä pienen pientä pytyn kiiltoa vaikeiden alku kierrosten jälkeen

Team KalU 11 PTS

KalU:lle juhannus teki hyvää ja peli alkoi taas kulkea. Ensin kaatui Muulinpotku 4-2 ja sen jälkeen tiukka vääntö Lost Causen kanssa vaikka voittokin oli tarjolla oli tasapeli hyvä tulos. KalU:n pelaaminen oli siis paljon mallikaampaa kuin viime viikolla, lieneekö vaikutusta että tänään paikalla oli Matilainenx2 ja Opa...?

Syke 11 PTS

Wilmertin ohella kierroksen onnistujia. Vastassa oli kaksi kärki porukkaa ja niin vain Syke otti pinnan Canarialta ja kolme RedHorselta. Syke puolustaa tiiviisti ja tekee paikoistaan maalit lähes murhaavalla prosentilla. Nuo eväät kantavat pitkälle, ja Syke tulee varmasti olemaan korkealla kun sarja kääntyy toiselle puoliskolleen.

FC Puujalat 9 PTS

Huilissa

XON 4 PTS

XON joutui tulemaan toimeen kovin kapoisalla rosterilla, mutta hyvin se jaksoi vääntää. Ensin tuli tappio Wilmertille, mutta toisessa pelissä Taloasemaa vastaan oli ainekset täys ryöstöön, mutta lopussa väsymys iski ja tyytyminen oli pistejakoon 2-2 lukemin. Peli oli varsin mallikasta varsinkin otteluiden ensimmäiset jaksot, mutta mitä pidemmälle pelit etenivät alkoi väsymys painaa, ja se maksoi lopulta kovan hinnan molemmissa peleissä.

FC Muulinpotku 1 PTS

Ei saanut Muulinpotkun piste putki jatkoa. edellisellä kierroksella tuli avauspiste, mutta nyt oli tyytyminen kahteen tappioon. Vielä ensimmäisessä pelissä KalU:a vastaan Muulinpotku oli hyvin pelissä mukana ja tuloskin oli ihan siedettävä 2-4, mutta toisessa pelissä Canaria ei jättänyt Muuleille mitään mahdollisuuksia. Pelkkään puolustamiseen keskittymällä taululle jäivät 0-3 lukemat. Ei muuta kuin ensi viikolle uutta matoa koukkuun.

Pöyryn Pantterit 0 PTS

Pantterit kärsi XON:n tavoin pelaaja pulasta. Liekö ukkoja vielä Juhannus riennoilla vai mikö oli pelurit karkottanut. Pantterit koki jälleen kaksi kirvelevää maalin tappiota. Ensin Lost Causea vastaan 3-0 johto suli ottelun kuluessa 3-4 tappioksi, ja toisessa pelissä 1-0 johto suli 1-2 tappioon. MOlemmissa otteluissa alut olivat vahvoja, mutta ilman vaihtareita väsy alkaa painaa, ja tänään se maksoi pinnat. Kuitenkin nyt pistetilin avaaminen alkaa olla niin lähellä, että ensi viikolla voi jo osua kohdalleen.