KESÄSÄBÄ JATKUI MOTONETIN KOMENNOSSA
Torstai, 25 Toukokuu 2017 07:03

Manager sarja jatkui eilen keskiviikkona toisen kierroksen merkeissä. Kuten kävi jo ensimmäisellä kierroksella ilmi pelit ovat todellla tasaisia ja ratkaisut jäävät usein viimeisille minuuteille. Nyt alkaa korostua puolustus pelin merkitys. Kenen paketti kestää pidempään kasassa on ottelussa aina vahvoilla. Motonet jatkaa edelleen puhtaalla pelillä sarjan kärjessä. Auto-Kilta sisuuntui ja kairasi itselleen kaksi voittoa, ja nousi näin ollen vielä mukaan haastamaan Motonettiä mestaruudesta. Kaksi kierrosta pelattu, kaksi kierrosta jäljellä. Ensi viikko huilataan ja kesäkuun puolella jatketaan.

Motonet 8 PTS

Motonet jatkaa puhtaalla pelillä. Keskiviikkona Motonet kohtasi Carlsonin ja Bar DOM:n. Molemmat ottelut olivat tasaisia ja jännitystä riitti aivan loppuun saakka. Motonetin pelaamisessa huomasi että muutama kärki varaus oli rivistä poissa, mutta sehän vain tarkoitti tiiviimpää puolustuspelaamista, ja että uusille ratkaisijoille oli tilausta. Huutoon pystyttiin vastaamaan hyvin ja se näkyy tuloksissa. Carlson peli eteni 2-2 lukemissa viimeiselle vitoselle asti, kunnes Luhanko-Luhanko duo otti ratkaisun avaimet käsiinsä. Kaksi vetoa viivasta ja kaksi maalia. Näin peli kääntyi Motonetille 4-2 lukemin. Toinen peli Domia vastaan oli vielä tiukempi. Viiden minuutin kohdalla peli oli 1-1 ja seuraavaa maalia saatiinkin odottaa melkein 20 minuuttia. Ensin Edla Haapanen vei Motonetin johtoon, mutta Keijo Karvinen onnistui tasoittamaan minuutti ennen loppua. Seuraavasta hyökkäyksestä Motonetin Joonas Ilvonen survoi pallon väkisin maaliin ja pinnat Motonetille.

Vielä kun muissa peleissä pelailtiin ristiin sai Motonet hieman tilaa hengittää sarjan kärjessä

Carlson 5 PTS

Carlsonin ilta alkoi tiukalla tasitolla Motonettiä vastaan. Alku ei ollut kovin ruusuinen, sillä Motonet onnistui karkaamaan ensimmäisen 7 minuutin aikan a2-0 johtoon kahdella identtisellä maalilla. Carlson sai kuitenkin koottua rivinsä ja se alkoi ottaa pelistä otetta. Kavennus syntyi Jere Lauhan toimesta, ja Mika Hyytiäinen tasoitti pelin maalin edestä kun kellossa oli 18.51. Sen jälkeen paikkoja pelin ratkaisemiseen oli, mutta pallloa ei enää maaliin saatu. Lopulta Carlsonin kohtaloksi koituivat Luhangot. Toiseen peliin Carlson sai pyyhittyä pettymyksensä pois kun vastassa oli Dexor. Alku oli jälleen todella hankala, ja se meinasi koitua kohtaloksi. peliä oli pelattu 9 minuuttia ja Dexor johti 3-0. Sitten aloi Jussi Sinkon esiin marssi. Sinkko onnistui kaventamaan vielä ensimmäisen erän lopulla 3-1:n. Toisen erän kärkeen tuli 3-2 kavennus jälleen Sinkon toimesta. Heti perään Artturi Kosloff toi Carlsonin jo tasoihin. Kirin kruunasi Jussi Sinkon Tekemä rankkari maali ja se riitti tuomaan Carlsonille voiton.

Tappiosta huolimatta Carlson säilytti kakkospaikkansa ja on edelleen mukana mestaruustaistelussa.

Auto-Kilta 4 PTS

Ensimmäisen kierroksen tappiot vaihtuivat toisella kierroksella voitoiksi. Killan otteluja on leimannut runsas maalisuus. Autokilta on tehnyt ja päästänyt eniten maaleja koko sarjassa 23 tehtyä 21 päästettyä. Pienet marginaalit kääntyivät eilen Killan puolelle, kun se kohtasi ensin Dexorin. Maaleja tehtailtiin vuoro tahtiin aina 5-5 tilanteeseen asti. Sitten esiin nousi Eetu Kurri joka ensin syötti Samu Myyryläisen tekemän voittomaalin, ja Kurri itse viimeisteli loppulukemat tyhjään rysään. Toisessa pelissä vastaan tuli Bar DOM.Tällä kertaa Kilta pysyi oikeastaan koko ottelun kuskin paikalla, ja DOM joutui ajamaan takaa. Puolustaminen oli parempaa kuin muissa peleissä, ja se takasikin voiton. Hyökkäyspäässä Jari-Pekka Tiusanen oli oivassa vireessä nakutellen tehot 3+2

Auto-Kilta nousi tupla-voitolla mukaan pytty kisaan. Saas nähdä jatkuuko voittoputki kesäkuun kierroksilla.

Bar DOM 3 PTS

Domin ilta oli synkkä. Molemmissa ohtaamisissa jäi Domille luu käteen. Erityisesti jäi kaivelemaan ottelu Motonettiä vastaan. Peli oli tiukka ja tasianen, mutta Lopussa lahjoitettiin jälleen helppo maali vastustajalle, ja se maksoi pisteen. Toisessa pelissä Dom kohtasi Piristneen Auto-Killan. Nyt pallot alkoivat upota myös maaliin, mutta sitä vastoin myös omissa alkoi soida enemmän. Liekö ensimmäinen ottelu vienyt sen verta joukkueelta voimia että jalka ei aivan riittänyt vastaamaan Killan vauhtiin.

Synkkä toinen kierros laski DOM:n osakkeita pytty kisassa, mutta vielä ei kannata heittää kirvestä kaivoon.

Dexor 0 PTS

Dexor jatkaa ainoana nolla kerholaisena kahden kierroksen jälkeen. Pelaaminen kehittyi ensimmäiseen kierrokseen nähden huomattavasti, mutta vielä muutama askel olisi otettavana, mikäli tiukat väännöt saisi käännettyä voitoiksi. Molemmat ottelut olivat jälleen todella tasaisia, ja ratkaisut nähtiin lopussa. Etenkin ensimmäinen peli Carlsonia vastaan oli jo vallan mallikasta ensimmäisen erän ajan. Siinä Dexor karkasi jo 3-0 johtooon, mutta niin vain johto suli. 3-3 tilanteessa Dexor sai pelata 5-3 ylivoimaa noin minuutin ajan, mutta tulosta ei tullut ja kun Sinkon Jussi veivasi rankkarin sisään oli Dexorin tyytyminen tappioon. Toisessa pelissä Kiltaa vastaan peli oli myös tasainen ja ratkaisu nähtiin vasta pari minuuttia ennen loppua. valitettavasti jälleen se oli vastustaja, joka käänsi pelin itselleen.

Pytty On Dexorin osalta jo karannut, mutta Dexor pystyy varmasti jäljellä olevissa peleissä hämmentämään pakkaa siihen malliin että pisteitäkin tulee vielä varmasti.