SALIBANDYSSÄ FINAALIEN ENSIMMÄISET NÄYTÖKSET PELATTU
Perjantai, 14 Huhtikuu 2017 06:14

salibandy savo

Keskiviikkona pelattiin kaikkien sarjatasojen ensimmäiset Finaalit. Tunnelma kentällä oli sähköinen, ja aistittavsa oli todellista Finaalitunnelmaa. Kaikki ottelut olivat todella viihdyttäviä, ja peleissä nähtiin Roppakaupalla upeita suorituksia. Illan kohokohdiksi nousivat Wilmertin Kimmo Hokkasen tehot 4+0 ja  Huru-Ukkkojen Antti Piispan tuuletus Huru-Ukkojen 3-1 maalissa. Luvassa on vielä huikeampia otteluita kun mestaruudet ratkaistaan viikon päästä 21.4

3 11 12.04.2017 21:00 h   -   5 - 1 Raportti

Team KalU - Lost Cause 5-3   ( Otteluvoitot 1-0)

Huikea aloitus finaalipäivälle. KalU oli selvittänyt tiensä Finaaliin juuri ja juuri. Mutta puolustavalla mestarilla on kokemusta näistä peleistä. Lost Causella taasen ei finaalikokemusta ole, mutta nyt he pääsevät yrittämään kuninkaan kaatoa. KalU otti heti alkuun keulat, kun Tuukka Vettenranta vei KalU:n johtoon. Tämän Lost Cause kuitttasi KalU vastasi ja Lost Cause kuittasi. KalU iski Kahdesti ja Lost Cause kuittasi kerran. Ensimmäisen erän jälkeen oltii tiukassa 4-3 tilanteessa. olemmat joukkueet esittivät yllättävän hyökkäys voittoista peliä. Tilanteita aukesi molempiin päihin runsaasti, ja se näkyi myös tulostaululla. Toisessa erässä nähtiinkin sitten  vain yksi onnistuminen, kun Mika Kekkonen vei KalU:n jälleen kahden maalin karkumatkalle. Nyt ei Lost Cause enää löytänyt lääkkeitä Murtaa KalU:n puolustusta. Tunnetta näkyi läpi ottelun ja aistittavissa oli että nyt pelataan pytästä. KalU siis otti ensimmäisen tikin, mutta Lost Cause ei tule varmastikkaan helpolla taipumaan ensi viikollakaan.

SC Viivelähtö - Wilmert 2-4  (Otteluvoitot 0-1)

Divarin puolustava mestari Wilmert lähtee tähän sarjaan altavastaajana, mutta enää tämän pelin jälkeen niin ei ollut. Wilmertistä huokui voittamisen halu, kun taas Viivelähtö jäi hieman telineisiin tässä ensimmäisessä kohtaamisessa. Peli alkoi kuitenkin Wilmertin kannalta erittäin huonosti, kun Viivelähtö siirtyi johtoon jo ensimmäisestä hyökkäyksestään. Tämän jälkeen ensimmäistä erää edettiin hetken aikaa tasaisesti, mutta ote alkoi siirtyä koko ajan Wilmertin suuntaan. Wilmert liikutti palloa hyvin ja se puolusti tiiviisti. Ja kun nyt " Pöljä Päivä" sattui Kimmo Hokkaselle 4+0 tuli voitto itseasiassa aika helpolla. Viivelähtö parantaa varmasti, mutta jos Wilmert saa säilytettyä samanlaisen vireen ja Fokus kestää pelaamisessa tulee tästä huikea sarja, eikä olisi mikään yllätys jos sarja venyisi kolmeen peliin.

Huru-Ukot - Team 70´s  5-1   (Otteluvoitot 1-0)

Huru-Ukot marssi finaaaliin runkosrjan voittajan elkein, kun taas Tiimi yllätti MHS:n välierissä. Ottelun alku oli erittäin tasainen, ja Tiimi jopa hallitsi tapahtumia. Eetu Skipparin ruoska puhui kerran ja Tiimi johti tauolla 1-0. Huru-Ukoilla oli ehkä alkuun havaittavissa pientä Finaalijännitystä, mutta se taittui mitä pidemmälle ottelu eteni, ja sen sai Tiimi tuntea nahoissaan. Huru-Ukot otti pelin hallintaansa heti toisen erän kärkeen, ja se meni lopulta menojaan. JOukkueesta näkyi että nyt mennään eikä meinata. Henki oli kohdallaan, ja maaleja tuuletettiin oikein urakalla. Kun Antti Piispa iski pelin 3-1:n alkoi Tiimin selkä taittua, ja se katkesi lopullisesti Piispan tuuletukseen, joka oli varmasti kauden tunteellisin. Huru-Ukot Paukutteli lopulta selvät 5-2 numerot taululle. Tiimin on  nyt ryhdistäydyttävä, mikäli se meinaa Taitella mestaruudesta.