JÄÄKIEKKO KAUSI ON PAKETISSA. HYDO NAPPASI LIIGA MESTARUUDEN
Tiistai, 04 Huhtikuu 2017 07:07

jaakiekko HydO mestaruus

Jääkiekko kausi on nyt saatu päätökseen. Sunnuntaina ratkaistiin hännän sijoitukset, ja maanantaina kausi huipentui HydO:n ja JOT:n finaaleihin. HydO:lla oli viikon takaa jo ensimmäinen tikki otettuna. Maanatai katkesi jo ensimmäiseen otteluun, ja mestaruus ratkesi ansaitusti HydO:n hyväksi.

MAHL kiittää kaikkia joukkueita kuluneesta kaudesta!

Cafe Keidas  -  Team 70´s  4-2

MAHL sarjojen uusi rivarly pari on tarjonnut tapahtumarikkaita otteluita talven aikana. Jäällä on sattunut ja tapahtunut, ja puheita on riittänyt myös otteluiden jälkeen. Viimeinen kohtaaminen tarjosi viihdyttävän ottelun. Molemmilla joukkueilla oli halua päättää kausi voittoon, ja se näkyi myös molempien joukkueiden otteissa. Ensimmäinen erä edettiin tasatahtia, mutta toisessa erässä Keidas meni ohitse, eikä Tiimi enää pystynyt vastaamaan. Näin Keitaalle maukas voitto ja Tiimin oli tyytyminen jumbosijaan.

PHR  -  Golf HT 2-4

Tässä panoksena oli sija numero 13. PHR kärsi todellisesta miesvajeesta, sillä puoli joukkuetta oli Männyssä viettämässä nousujuhlia. Näin PHR lähti otteluun ilman vaihtomiehiä. Tämä näkyi pelin temmossa, sillä Golf ei myöskään pystynyt vauhdinpitoon. PHR jaksoi ensimmäiset 20 minuuttia pelata, mutta viimeisellä kympillä iski väsymys, ja Golf pääsi niittaamaan voittoon tarvittavat osumat. Näin Golf otti voiton ja sijoituksen numero 13

HydO - Jukurit OT 4-2

Finaali Part 2. HydO:lla oli siis jo ensimmäinen tikki ja homma oli katkolla. HydO ottikin heti alkuun ottelun haltuunsa, ja JOT sai keskittyä puolusamiseen ja vastaiskujen kyttäämiseen. Tup taktiikka toimikin pitkään. Maaleja tehtiin ensin vuorotahtiin 2-2 tilanteeseen asti. HydO johtoon JOT tasoihin. JOt ei kuitenkaan saanut luotua paikkoja kuin nuo mistä maalit tulivat, ja HydO taas painoi päälle koko ajan. Ajassa 26.20 Esa-Matti Pietilä pääsi survomaan maaliedestä mestaruuden ratkaisseen maalin. Näin HydO palasi mestariksi otteluvoitoin 2-0.