LOST CAUSE VIHDOIN FINAALIIN
Maanantai, 03 Huhtikuu 2017 06:04

 

 

Perjantaina pelattiin MAHL salibandyliigan välierät. Välierissä vastakkain olivat Lost Cause sekä RiSaba, toisessä välierässä kohtasivat Team KalU sekä FC Hazard. Tunnelma peleissä oli tiivis ja pientä tärinää oli pelaajilla havaittavissa. Pelien panokset olivat kovat ja nyt oli joukkueilla aika laittaa kaikki peliin.


 

MUISTA MAHL AVOIMET MAHL SALIBANDYVUOROT

 

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

To 19.30-20.30 | Sport forum, 5€ kerta

 

 

MAHL KESÄ 2017

Ilmoittaudu mukaan MAHL kesäkaudelle.




Ottelut

 

 
  2 5 31.03.2017 18:00 h   -   4 - 1 Raportti
 
  2 6 31.03.2017 18:40 h   -   5 - 6 (SO) Raportti
 
  2 7 31.03.2017 19:20 h   -   5 - 3 Raportti
 
  2 8 31.03.2017 20:00 h   -   5 - 2 Raportti

 

 

Raportti

 

RiSaba - Lost Cause 5-6 / 2-5 ( Otteluvoitot 0-2) 

 

Tämä pari on tottunut pelaamaan keväisin vastakkain ja aina voittajana parista on selvinnyt RiSaba. Nyt Lost Causilla oli takaisinmaksun aika, nyt oli joukkueella hyvä sauma ottaa paikka finaaleissa, ensimmäisen kerra koko sen MAHL historiassa. Lost Causilla oli riittävä määrä pelaajia ja RiSaba oli saanut myös jalkeille vahvan kokoonpanon. Ensimmäisessä pelissä näytti jo siltä että Lost Cause karkaa voittoon, mutta ristiinalaiset nousivat rinnalle ja peliä alettiin ratkomaan rankkareilla. Jännittävä rankkarikisa ratkesi Jussi Haapalaisen maaliin sekä Lost Cause maalissa pelanneen Sami Korhosen uskomattomiin torjuntoihin. Toisessa pelissä Lost Cause oli kuskin paikalla heti alusta saakka. Tällä kertaa se oli päättänyt otaa itsellensä finaalipaikan. RiSaba ei missään nimessä pelannut huonosti, vaan pari oli todella tiukka ja tasainen. RiSaba painosti vimmatusti päälle Mikko Toivasen johdolla, mutta Sami Korhonen antoi hyvä taustatuen Lost Cause puolustukselle. 

Hieno taistelupari, joka päättyi tällä kertaa Lost Causin voittoon. Näin pääsee vihdoin Lost Cause taistelemaan mestaruudesta MAHL salibandyn finaaleihin.

 

Team KalU - FC Hazard 1-4 / 3-5 (Otteluvoitot 1-1)

 

FC Hazard osaa olla piikki monen joukkueen lihassa, nyt sen sai kokea Team KalU. Team KalU vei odotetusti ensimmäisen pelin konemaisella jauhamisellaan. Se ei panikoinut missään vaiheessa vaan luotti omaan tekemiseensä. Team KalU otti ensimmäisen voittonsa ja näin ollen tiukan kiinnityksen finaalipaikkaan. Team KalU vahvuus on ehdottomasti selkeä pelisysteemi sekä tasainen joukkue, josta riittää ratkaisijoita laajalla rintamalla. Toiseen peliin FC Hazard kuitenkin laittoi bussinsa kuntoon ja tylsytti KalUn hyökkäyspelin tiukalla oman pään sumpulla. Se luotti omaan tekemiseensä ja iski terävästi vastaan. Mikko Haverinen äityi toisessa pelissä kovaan pistekuntoon, tehden komeat 2+2 tehot. Ratkaiseva osuma pelissä tuli Haverisen lavasta kaksikymmentä sekunttia ennen pelin päätöstä.


Tämä komea välierä saa siis oman "Game sevenin", joka pelataan perjantaina 7.4. klo 18.30 alkaen.