9 Kilpahalli 01.10.2018 21:00 h   BAR DOM - HC Hämminki   9 - 5 Raportti
10 Kilpahalli 02.10.2018 21:00 h   Shooting Stars - Hearts   11 - 4 Raportti
11 Kilpahalli 03.10.2018 21:00 h   PHR - HC Karla   0 - 13 Raportti
12 Kilpahalli 04.10.2018 21:00 h   Mipro - TOP 10   3 - 3 Raportti

1.10.2018

BAR DOM – HC Hämminki 9-5 (1-0,2-2,6-3)

Kiekkoviikon ensimmäinen kamppailu käynnistyi tasaisesti ja HC Hämminki roikkui hyvin DOMin vanavedessä aina kolmanteen erään asti. Ajoittain Hämminki jopa hallitsi peliä pääosin hyvän liikkeensä ansioista. Viimeistelyn tehokkuus kuitenkin koitui nuorukaisten kohtaloksi. Viimeisessä erässä DOMin rutinoituneet pelimiehet näyttivätkin sitten todellisen luontonsa ja latoivat kuusi maalia Hämmingin nuottaan. Summerin soidessa viimeistä kertaa lukemat taululla olivat 9-5 ja BAR DOM otti kaksi pistettä mukaansa. DOMin tehokkain pelaaja oli tehot 3+1 tehnyt Antti Kakriainen. Hämmingin tehot jakautuvat tasaisesti ja jokaisen maalin tekijäksi kirjattiin eri pelaaja.

2.10.2018

SHOOTING STARS – HEARTS 11-4 (3-2, 5-0, 3-2)

Tiistai-iltana yhteen ottivat liigan ja 1-divarin hallitsevat mestarit. Hearts väläytteli alussa hyvää liikettään ja onnistui kuin puskista pääsemään 0-2 johtoon. Tämän jälkeen Shooting Stars sai kuitenkin juonesta kiinni ja alkoi tehtailemaan maaleja tasaiseen tahtiin. Ottelun edetessä Heartsin liike alkoi vähentyä ja muuttua säntäilyksi ja Shootingin taitavat pelimiehet käyttivät tämän tehokkaasti hyväkseen. Toisessa erässä Shooting Stars meni menojaan ja kolmannen erän jälkeen taululla komeilivat lukemat 11-4. Ottelu oli kiihkeä ja rangaistuksiakin vihellettiin tasaiseen tahtiin. Hearts näytti ottelussa, että se pystyy hetkittäin kiusaamaan isompiaan, mutta otteiden ailahtelevuus on selkeästi nuoren porukan ongelma. Shooting näytti olevansa perustasoltaan selkeästi parempi joukkue ja tästä kertoivat myös loppulukemat. Eniten tehopisteitä ottelussa keräsi Shooting Starsin Olli Linsen, joka kirjautti tililleen peräti 6 syöttöpistettä. Maalipuiden väliin useimmin osui saman joukkueen Tero Kettunen (3+1).

3.10.2018

PHR – HC KARLA 0-13 (0-1, 0-9, 0-3)

Keskiviikon peliin Karla lähti edellisen pelin voitolla tavoittelemaan seuraavaa voittoa PHR:ää vastaan. Karla:n pelaaja Arttu Putkinen sai heti ottelun ensimmäisellä minuutilla laitettua kiekon PHR:n maaliin. Loppu erän PHR pitikin tiukasti Karlan hyökkääjät kiinni, eikä ensimmäisessä erässä nähty muita maaleja. Toisessa erässä Karla hallitsi peliä PHR:n puolustusalueella. Monia yrityksiä ja vetoja nähtiin ja Karla onnistuikin tekemään kahdeksan maalia toiseen erään. Myös PHR pääsi muutamaan otteeseen karkaamaan maalintekoon mutta Karlan maalivahti Kari Hänninen tyrmäsi haaveet PHR:n maaleista. Kovimmat tehopisteet itselleen keräsi Janne Myyryläinen (4+5).

4.10.2018

Mipro – Top 10 3-3 (1-2, 1-1, 1-0)

Alkusarjan ensimmäinen tasapeli nähtiin torstai-iltana Kalevankankaalla. Molemmat joukkueet porskuttivat tasaisesti eteenpäin ja maaleja tehtiin lähestulkoon vuorotellen. Ottelu noudatti aina loppuunsa saakka samaa harmonista kaavaansa. Mipro uskoi selkeästi omaan tekemiseensä eikä lähtenyt hakemaan tasoitusmaalia puskemalla. Tämä rauhallisuus palkittiin ja noin neljä minuuttia ennen loppua Teemu Öster iski pelin tasoihin. Päätössummerin soidessa taululla oli 3-3 -lukemat ja molemmat joukkueet poistuivat tyynen oloisina iltatoimiinsa.