Perjantaina jatkettiin salibandyn pleijareita. Hazard ja Pantterit väänsivät liigan viimeisestä välieräpaikasta, jonka jälkeen tahkottiin Kakkosen välieriä.

1 3 24.03.2017 18:20 h FC Hazard  -  Pöyryn Pantterit 3 - 2
  2 5 24.03.2017 19:00 h Huru-Ukot  -  TOP 10 7 - 2 Raportti

2 6 24.03.2017 19:40 h Team MHS  -  Team 70's 11 - 1 Raportti

2 7 24.03.2017 20:20 h TOP 10  -  Huru-Ukot 1 - 6 Raportti

2 8 24.03.2017 21:00 h Team 70's  -  Team MHS 2 - 0 Raportti

FC Hazard - Pöyryn Pantterit 3-2

Ilta alkoi liiga-säbällä kun FC Hazard ja Pöyryn Pantterit taistelivat viimeisestä välieräpaikasta. Kutkuttavan jännittävä ei riitä kuvailemaan ottelun luonnetta, molemmat joukkueet tulivat otteluun kovalla asenteella. Peli aaltoili todella vauhdikkaasti päästä päähän, tilanteet olivat nopeita, eikä vastustajalle annettu ylimääräistä aikaa toimia. Maalipaikkoja syntyi tasaiseen tahtiin molempiin päihin, mutta myös molempien joukkueiden maalivahdit olivat loistavassa vireeessä. Hazard onnistui ensin maalin teossa yhdentoista minuutin jälkeen, mutta johto ei kestänyt kuin puoli minuuttia. Tauolle tasan 1-1. 24 minuutin jälkeen Juuso Neuvonen siirsi Hazardin jälleen johtoon toisella osumallaan. Pari minuuttia myöhemmin Hazard onnistui toistamiseen. Pantterit rupesi hakemaan maaleja entistä ankarammin ja kavennus syntyi puolitoistaminuuttia ennen loppua. Jännitystä riitti ihan loppuun asti, mutta Hazard sai pidettyä maalinsa puhtaana. Trillerin vei siis Hazard, joka jatkaa kauttaan välierissä Team Kalua vastaan.

Huru-Ukot - TOP 10 7-2

Sitten siirryttiin Kakkosen välieräpareihin. Topilla tuli peleihin minimimiehityksellä ilman vaihtomiehiä. Ottelu eteni Huru-Ukkojen hallinnassa. Toppi oli kuitenkin lähellä johtomaalia, pallo pomppi siellä jossain maalivahdin takana, tuomari näki tilanteen eikä pallo käynyt maalissa. Päätös aiheutti hieman polemiikkia TOP-leirissä. Kymmenen minuutin kohdilla Huru-Ukot sitä vastoin onnistuivat kahdesti melkolailla peräkkäin. Erän loppu sekunneilla Toppi sai kavennettua ja ottelu pysyi elossa. Ottelun edetessä alkoi kuitenkin Topin jalat pikkuhiljaa hyytyä ja Huru-Ukot kiersi kaasua. Lopulta ottelun viidellä viimeisellä minuutilla homma repesikin  ja Huru-Ukot meni menojaan ja otti ottelusarjan ensimmäisen voiton.

Team MHS - Team 70's 11-1

Toisessa Kakkosen välierä parissa kohtasivat Tiimit MHS sekä 70's. Odotettavissa oli tasainen ja tulikuuma ottelu. No oikeastaan lopputulos ei ollut kumpaakaan. Seventiissillä oli selvästi hankaluuksia saada peliään toimimaan. Kaikki näytti hirvittävän hankalalta, niin syötöt, pelinrakennus kuin puolustuskin. MHS taasen liikkui vauhdikkaasti ja peli kulki kuin unelma. Henry Ukkonen pisti kaikkialta sisään tehoilla 6+1 ja Tapio Valjakka jakeli minkä kerkesi 2+4. Vili Valjakka otti vähän rauhallisemmin ja nakutti vain hattutempun...ja syötti yhden. Ensimmäinen voitto siis MHSlle todella vakuuttavan esityksen jälkeen.

TOP 10  - Huru-Ukot 1-6

Toppi kävi lataamassa energioitaan ja tuli otteluun uudella tarmolla. Ja hyvältä homma taas näyttikin. Ensimmäinen erä todella tasaista vääntämistä, kuitenkin Huru-Ukot olivat se joukkue mikä teki maalin. Toppi kuitenkin nosti tehojaan ja haki vahvasti tasoitusta. Ja lopulta se tulikin 20 minuutin pelin jälkeen Esa Nissisen toimesta. Ilman vaihtomiehiä pelannut Toppi oli tehnyt kovasti töitä tasoituksen eteen ja tomitsijapöydällä odotettiin, että joukkue käyttäisi pienen levon tuovaa aikalisäänsä. Toppi ei sitä kuitenkaan tehnyt, ja vähän taisi jäädä takki auki onnistumisen jälkeen ja Huru-Ukot kuittasi itsensä nopeasti uudelleen johtoon. Enää ei vihreäpaidoilta mehuja löytynyt haastamaan Huru-Ukkoja ja Huru-Ukot meni menojaan sekä pisti ottelusarjan poikki suoraan kahdessa pelissä. Huru-Ukot finaaliin ja Toppi pronssipeliin.

Team 70's - Team MHS 2-0

70's käytti taukonsa hyväksi ja osoitti henkistä vahvuutta keräämäläl itsensä edellisen selkäsaunan jälkeen. Tässä ottelussa nähtiin aivan toisenlainen Team 70's, peli näytti paljon fiksummalta kaiken tekemisen osalta, järkevämpää puolustusta ja pallonsiirtelyä ja ennenkaikkea kovaa taistelija-asennetta. Kenties MHS vähän häkeltyi kun tämä toinen peli ei enää ollutkaan samanlaista rilluttelua. Joka tapauksessa nyt saattin sitä tiukkaakin tiukempaa playoff-peliä. Helpolla ei tässä pelissä saavutettu mitään, ensimmäistä maaliakin saatin odottaa toisen puoliajan alkuun kun Eetu Skipparin terävä veto viuhahti ohi Harto Huikon. Vain reilua minuuttia myöhemmin 70's onnistui uudelleen Erno Hännisen toimesta. MHS lähti kyllä kovalla asenteella takaa-ajoon, mutta 70's puolusti kurinalaisesti, mikä taas johti siihen että MHS hyökkäykset tahtoi mennä väkisin puskemiseksi. 70's kesti ja Lassi Hirvonen piti nollapelin, otteluvoitot tasan 1-1 ja ratkaiseva, kutkuttavan jännittävä, peli pelataan 7.4.

MAHL kiittää tällä viikolla kautensa päättäneitä joukkueita hienosta salibandykaudesta!