SALIBANDYLIIGASSA KÄYNNISTYIVÄT PLAYOFFIT
Perjantai, 24 Maaliskuu 2017 08:02

salibandy poyryn pantterit pelaaja

Salibandyliigassa alkoi taistelu viimeisestä playoff paikasta neljän joukkueen kesken. Perjantaina pelattavaan playouttien finaaliin selvisivät FC Hazard ja Pöyryn Pantterit. Seitsemännelle sijalle tippui Taloasema ja kuudenneksi sarjataulukossa jäi MAHL Young Guns.

Ottelut

1 1 22.03.2017 19:30 h   FC Hazard  -  Taloasema   5 - 0
1 2 22.03.2017 20:10 h   Pöyryn Pantterit  -  MAHL Young Guns   5 - 3
1 4 22.03.2017 20:50 h   Taloasema  -  MAHL Young Guns   4 - 11

FC Hazard vs Taloasema 5:0

Illan ensimmäinen ottelu alkoi hyvin tasaisena. Hazardi hallitsi ensimmäistä erää ja pääsi pyörittämään hyvin palloa, mutta maaleja ei meinannut syntyä millään. Vasta ensimmäisen erän lopussa Hazardin Janne Lamberg onnistui pistämään pallon Taloaseman maalilla torjuneen Eetu Sviilin selän taakse. Toisessa erässä Hazardi jatkoi pallon pyöritystä ja maalien tekoa, ottaen lopulta selvän 5-0 voiton Taloasemasta. Myös Taloasemalla oli pitkin peliä hyviä maalintekopaikkoja, mutta Hazardin maalilla torjunut  Sami Korhonen pelasi hienon nollapelin.

Pöyryn Pantterit vs MAHL Young Guns 5:3

Pöyryn Pantterit jatkoi samalla energialla pleijareihin, mikä nähtiin runkosarjan viimeisessä pelissä. Pantterit janosi ottelun voittoa ja pääsivätkin heti ensimmäisessä erässä YG:n niskan päälle, mikä palkittiin jopa kolmella maalilla Panttereille.  YG:n pojat eivät tästä lannistuneet, vaan nostivat toiseen erään karvausta, mikä tuotti tulosta. Niki Heinikangas pääsi avaamaan YG:n illan maalitilin. Pantterit kuitenkin kävi tämän jälkeen pistämässä kaksi palloa Jesse Myyryläisen vartioimaan maaliin. Viimeisillä peliminuuteilla YG:n pojat näyttivät vielä omaa taistelutahtoaan  ja Teemu Lampinen teki minuutin sisään kaksi maalia, mikä sai Panttereiden pelin hetkeksi sekaisin. Pelin viimeiset 30 sekuntia YG pääsi pelaamaan ylivoimaa, mutta tällä kertaa se ei tuottanut tulosta. Panttereille siis voitto tästä pelistä Mika Paajasen hattutempun siivittämänä ja he jatkavat FC Hazardin vastustajaksi perjantain peleihin.

Taloasema vs MAHL Young Guns 4:11

Illan viimeisessä peleissä pelattiin salibandy liigan kahdesta viimeisestä sijasta. Vastakkain päätyivät pelaamaan illan ottelunsa hävinneet Taloasema ja YG. Taloaseman peli motivaatio oli lähtenyt jo kesälomille, mikä näkyi vahvasti joukkueen puolustamisessa.  Illan viimeinen ottelu ei tarjonnut pelillisesti katsojille paljoa viihdettä.  Molemmat joukkueet pääsivät mättämään maaleja ja kentällä nähtiin molemmin puolin hassuttelua. Ottelua alusta asti hallinnut YG nappasi ottelusta itselleen selkeän voiton ja jätti Taloaseman liigan jumbo sijalle. Molemmat joukkueet päättivät kautensa tähän ja MAHL kiittää joukkueita osallistumisesta salibandy liigaan.