KAKKOSDIVARIN SIJOITUSPELIT KAHDEN KAUPPAA
Keskiviikko, 22 Maaliskuu 2017 08:38

jkiekko phr joukkue

Tiistai-illassa pelattiin toinen kierros kakkosdivarin sijoituspelejä. Jälleen kerran ennakkosuosikit pitivät pintansa, mikä tarkoittaa että viimeisestä kierroksesta tulee jännittävä. Viimeisellä kierroksella kohtaavat tasapisteissä olevat joukkueet PHR ja Mikkelin Golf HT, sekä Team 70's ja Cafe Keidas. Kaikilla joukkueilla on voitolla vielä mahdollisuus kohennella sarjasijoitustaan.

3 13 Divari 2 sijoitus 21.03.2017 20:00 h    Mikkelin Golf HT  -  Team 70's      11 - 1 Raportti

3 14 Divari 2 sijoitus 21.03.2017 21:00 h    PHR  -   Cafe Keidas 4 - 2 Raportti

Mikkelin Golf HT - Team 70's 11-1

Mikkelin golfin joukkue oli paikalla yli kahdella ketjulla, mutta Team 70's paikalle saapui vain 5 urhoollista pelaajaa. Tästä johtuen pelin tempo pysyikin alhaisena läpi ottelun. Ensimmäiset kymmenen minuuttia 70's taisteli urhoollisesti mutta sitten repesi. Golf teki erän loppuun neljä maalia ja vauhti jatkui toisessa erässä. Pientä helpotusta antoi kavennus Samppa Kiljusen hienosta yksilötyöstä, mutta loppu oli sitä samaa. Lopputulos 11-1 ja Golf jaetulle ykkössijalle PHR:n kanssa.

PHR - Cafe Keidas 4-2

Ensimmäisessä erässä PHR näytti menevän menojaan johdettuaan 12 minuutin kohdalla neljällä. Erän loppuun alivoimalla tehty kavennus kuitenkin antoi toivoa paluusta. Toinen kavennus ylivoimalla toisen erän alkupuolella oli jo lupaava. Paluu kuitenkin kaatui jäähysumaan. seitsemän minuuttia jäähyjä viimeiseen kymmeneen minuuttiin joista kaksi minuuttia kolmella viittä vastaan tekivät maalinteon mahdottomasti. Cafe Keidas puolusti kuitenkin hyvin eikä enempää vastaiskuja sattunut mutta ottelu päättyi kuitenkin 4-2 tappioon.

Illan kolme tähteä

Kolme tähteä | Petri Häkkinen Mikkelin Golf HT

Nakutti hattutempun ja kaksi syöttöä.

Kaksi tähteä | Mikko Kohonen PHR

Oli mukana kolmessa PHR:n neljästä maalista ja piti Golfin ohittamisen mahdollisuuden elossa.