LIIGAN FINAALIPARI SELVISI
Maanantai, 20 Maaliskuu 2017 17:39

jkiekko jukurit wilmert

Liigakiekossa pelattiin maanantai-iltana toiset semifinaalit. Kumpikin paras kolmesta sarja päättyi toisessa matsissa. Jukurit Old time voitti AC Päämajan ja HydO voitti Wilmertin. Ensi viikon maanantaina alkavassa finaalisarjassa nähdään siis Jukurit Old time vastaan HydO ja pronssipelissä vastakkain asettuvat AC Päämaja ja Wilmert.

AC Päämaja  -  Jukurit Old Time  4-7

AC päämaja iski pelin nopeasti 1-0 minuutin kohdalla. Jukurit OT näytti heräävän tästä ja tekemällä nopeasti tasoituksen ja hallitsemalla koko ensimmäistä erää. Puoliajalle mennessä peli olikin jo 1-6 ja näytti selvältä. Toisella puoliajalla ACP alkoi päästä peliin mukaan ja päästä maalipaikkoihin. Jukurien ottaessa jäähyjä Päämaja sai kavennettua peliä, mutta aika loppui kesken pelin päättyessä 4-7 Jukureille. JOTin ottaessa toisen voittonsa tämä tarkoittaa että Jukurit Old Time pelaa ensi maanantaina alkavissa finaaleissa AC Päämajan taistellessa pronssista.

Wilmert  -  HydO  1-3

Wilmert sai työkiireiden, loukkaantumisten ja pelikieltojen takia kentälle vain seitsemän kenttäpelaajaa. HydOn 12 pelaajaa vastaan lähtökohdat eivät olleet parhaat. Wilmert vietti myös ison osan ensimmäisestä erästä alivoimalla. HydOn jatkuvasta painostuksesta huolimatta peli pysyi tauolle asti vain 0-2 tilanteessa Wilmertin lainavahdin Kai Tillasen torjuessa kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Wilmert pääsi muutamiin vastahyökkäyksiin joista yhdestä he saivat kavennusmaalin. Tämä ei kuitenkaan riittänyt HydOn hallitessa ottelua. Lopulta HydO sai tehtyä kolme maalia Tillasen taakse joka riitti tällä kertaa finaalipaikkaan.