Perjantaina TOP 10 ja FC Mahalasku pelasivat kakkosen viimeisestä välieräpaikasta sekä Ykkösen playoutit hakattiin kokonaisuudessaan läpi.

1 4 17.03.2017 18:30 h TOP 10  -    FC Mahalasku 7 - 4 Raportti
  1 1 17.03.2017 19:20 h Team A-H-M-A    -  Team Hyvis 2 - 3 (SO) Raportti

1 2 17.03.2017 20:00 h Weikkoset  -  Lakeside Hoppers 2 - 4 Raportti

1 3 17.03.2017 20:40 h Team A-H-M-A    -  Weikkoset 7 - 2 Raportti

1 4 17.03.2017 21:20 h Lakeside Hoppers  -  Team Hyvis 8 - 2 Raportti

TOP 10 - FC Mahalasku 7-4

Joukkueet olivat keskiviikkona voittaneet ensimmäiset vastustajansa ja pelasivat nyt välieräpaikasta. FC Mahalasku sortui liialliseen peruutteluun ja antoi Topin pelata liian rauhassa oma pallonhallinta peliään. Ja siinähän Mika Viitikko 1+2 ja Esa Nissinen ovat parhaimmillaan. Oikeastaan vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana FC Mahalasku ruipesi saamaan kunnolla paikkoja, kun joukkue aloitti juoksemaan ja prässäämään ylhäältä. Peli samalla toki aukesi enemmän myös toiseen suuntaan. TOP 10 kuitenkin vei nämä maalintekotalkoot ja asettuu välieriin Huru-Ukkoja vastaan.

Team A-H-M-A - Team Hyvis 2-3 (SO)

Tiimit tarjosivat viimeisen päälle hienoa playoff-säbää, molemmat joukkueet pelasivat tarkasti ja jokaisesta pallosta taistellen. Ja ottelun molemmat maalivahdit olivat loistavassa vireessä, niin Hyviksellä pelannut Petteri Seppänen kuin A-H-M-An Jani Himanen esitti tukun gamesavereitä ottelun edetessä. Hyvis oli otteluun saanut lähes koko kokoonpanonsa, mikä kyllä näkyi joukkueen otteissa. Hyvis jopa hienoisesti vei ottelun alkupuoliskoa, A-H-M-An tullessa koko ajan paremmin ja paremmin peliin mukaan. Äärimmäisen tasainen ottelu kuitenkin rankkareille 2-2 tuloksella. Rankkarit päättyi 1-2 Hyvikselle, onnistuneet vetäjät Hyvikseltä olivat Joni Hirvonen ja Mika Honkanen, A-H-M-An ainoaksi onnistujaksi jäi Kimmo Salmensuo

Weikkoset - Lakeside Hoppers 2- 4

Weikkoset on ollut kauden alisuorittajia, ja kovaan paikkaan joutuivat playouteissa sillä Lakeside Hoppers tuli otteluun kunnolla latautuneena. Hoppers siirtyi  johtoon jo minuutin pelin kohdalla. Ottelu eteni Hoppersin lievästi hallitessa, mutta Weikkoset saivat kuitenkin tasoituksen aikaiseksi kymmennen minuutin pelin kohdalla. Sitten Hoppersin Juuso Hämäläinen otti ratkaisijan viitan harteilleen ja teki n.kolmeen minuuttiin hattutempun. Tästä ei Weikkoset enää toipunut. Toinen erä oli selvästi rauhallisempaa peliä, Hoppersin ruvetessa pelaamaan selkeästi varmemman päälle. Weikkoset saivat yhden kavennusosuman aikaiseksi, mutta tämä ei riittänyt jatkopaikkaan vaan tie vei ykkösdivarin jumbo-finaalia Team A-H-M-An kanssa.

Team A-H-M-A - Weikkoset 7-2

Ykkösdivarin Jumbo-finaalista löytyi siis tämä yllättävä joukkuepari, mikä kyllä kertoo paljon sarjan tasaisuudesta, sillä kaikki joukkueet pystyvät toisensa voittamaan. A-H-M-Alta löytyi otteluun selkeästi enemmän nälkää ja ottelu pelattiin selkeässä A-H-M-A komennossa. Weikkoset ei oikein päässyt missään vaiheessa kunnolla peliin mukaan, vaikka laukauksia saivatkin kohti Jani Himasen vartioimaa A-H-M-A ihan mukavan verran, mutta oikein kunnon paikoille ei oikein päästy. Team A-H-M-A päätti siis kautensa komeaan voittoon.

Lakeside Hoppers - Team Hyvis 8-2

Päivä oli kyllä Hoppersin juhlaa, pirteästi A-H-M-Aa vastaan pelannut Hyvis jäi ilman minkäänlaista palaa Hoppersin ottaessa välieräpaikan Viivelähtöä vastaan. Ottelun eka erä pelattiin käytännössä hyviksen päässä. Hyvis puolusti sisukkaasti, mutta ei itse saanut palloa juurikaan puolenkentän yli missään vaiheessa. Mutta sumppupuolustus aiheutti oman vaivansa Hoppersille. Ensimmäiseen erään Hoppers sai kolme maalia iskettyä. Erän loppuun Mika Honkanen iski Hyvikselle kavennusosuman. Heti toisen erän alkuun Hyvis sai toisenkin kavennusmaalin aikaiseksi. Hoppers ei kuitenkaan enempää antanut siimaa vaan otti jälleen pelin haltuunsa ja meni maalien määrässä menojaan. Hoppersin hahmona Marko Määttä 3+1 tehoilla. Hoppers siis playouteista jatkoon ja haastamaan runkosarjan voittajaa, Viivelähtöä, välieriin.

MAHL kiittää kaikkia kautensa päättäneitä joukkueita hienosta salibandykaudesta!