SALIBANDY-LIIGAN RUNKOSARJA TAPUTELTU VALMIIKSI
Sunnuntai, 12 Maaliskuu 2017 13:43

salibandy poyryn pantterit pelaaja

Tällä viikolla pelattiin MAHL salibandyn Liigan viimeinen runkosarja-kierros. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä sarjataulukko oli pääosiltaan jo naulattu paikalleen, tämä näkyi suurimmissa osassa pelejä jokkueiden pelatessa normaalia rennommin ottein.

MAHL Young Guns - Lost Cause 1-6

YG kärsi vähän miehistövajetta, eikä vaihtopenkillä istunut kuin yksi pelaaja. Lost Causella oli taasen maalivahdin puutostila, jota paikkaamaan asettui Jani Pöyhönen. Ottelu oli iloista pelailua Lost Causen hallitessa. Selvästi välipelin makua pleijareita odotellessa. Lost Causen Esa Puranen oli ottelun pisterohmu 3+2 tehoillaan

Lost Cause - RiSaba 3-7

Nämä joukkueet olivat jo varmistuneet pudotuspelien välieräpariksi, joten henkistä niskalenkkiä oli tarjolla. Ottelussa olikin jo selkeästi enemmän sähkö ilmassa. RiSaba aloitti nopealla maalilla. Ensimmäinen erä pelattiin hieman kuin tunnustellen ja virheitä vältellen. Lost Causen tasoitus tuli aivan ensimmäisen erän viime sekunneilla. Toisen erän alkuun RiSaba siirtyi uudelleen johtoon, mikä avasi peliä molemmin puolin. Ja maaleja alkoi sataa. Maalinteko kisassa terävämpi oli tänään RiSaba, varsinkin Jonne Sinivuori 3+3 sekä Mikko Toivanen 2+3 innostuivat nikkaroimaan pisteitä.

MAHL Young Guns - RiSaba 4-8

Tämä peli jatkui suurinpiirtein samanlaisena mihin edellinen jäi. Vauhdikasta päästä päähän peliä ja maaleja tykitellään tasaiseen tahtiin molempiin päihin. Toki oli huomattavaa että Young Gunsin liike oli selkeästi pienempää vajaan rosterin takia. Mutta selkeästi nuorten miesten vaarallisuus hyökkäyspäässä tuli jälleen osoitettua. Ottelun suurin pisterohmu löytyi kuitenkin RiSaban joukkueesta, ketään ei yllättäne että kyseessä on Mikko Toivanen, joka tähänkin peliin teki viisi pistettä, 3+2, eli illan kokonaissaldoksi 5+5 kahteen peliin.

Perjantai 3.3

60 10.03.2017 18:15 h Taloasema  -  FC Hazard 2 - 7 Raportti

61 10.03.2017 18:55 h Pöyryn Pantterit  -  Taloasema 4 - 4 Raportti

62 10.03.2017 19:35 h FC Hazard  -  Team KalU 2 - 6 Raportti

63 10.03.2017 20:15 h Team KalU  -  Pöyryn Pantterit 1 - 4 Raportti

Taloasema - FC Hazard 2-7

Taloaseman palkkasoturi-joukko on ollut mörkö Hazardille tällä kaudella, joukkueiden molemmat kohtaamiset ovat aikaisemmin päättyneet Taloaseman voittoon. Hyvältä näytti tälläkin kertaa, joukkueella oli hyvä nippu pelaajia kasassa ja Atte Ojanen siirti joukkueen johtoon alkusekunneilla. Reilu kymmenen minuuttia peli oli lievää Taloaseman hallintaa, kunnes Hazardin peli loksahti kohdalleen. Tämän jälkeen valkopaidat sai otteen pelistä ja alkoivat takomaan maaleja tasaiseen tahtiin ja leveällä rintamalla. Ottelu lopulta selkein numeroin Hazardille

Pöyryn Pantterit - Taloasema 4-4

Panttereilla oli selkeästi samankaltaisia käynnistysvaikeuksia kuin Hazardillakin. Ensimmäiset reilut kymmenen minuuttia selkeästi Taloaseman jyrän alla ja Taloasema kerkesi karata jo 1-4 johtoon. Pantterit saivat kuitenkin otettua selkeästi itseään niskasta kiinni ja aloitti takaa-ajon. Ottelusta tuli todella tasainen ja tiukka taisto, mutta niin vain sai Pantterit tehtyä tasoitukseen tarvittavat osumat. Lopulta ottelu päättyi aivan oikeutetusti pistejakoon.

FC Hazard - Team KalU 2-6

Ja jälleen Hazard syyllistyi löysään aloitukseen. Team KalU tuli tuttuun tapaansa peliin pelihaluja uhkuen, Hazardin hieman uinaillessa KalU paukutti noin kuuteen minuuttiin neljä maalia. Siitä on KalUUn tasoista joukkuetta vaikeata nousta. Hazard lopulta kuitenkin heräsi. Loppuaika ottelusta olikin erittäin tiukkaa ja tasaista salibandyä, jossa pienet pallonhallinta kaudet vaihtelivat molempien joukkueiden kesken. Lopulta pisteet kuitenkin KalUlle loistavan aottelun alun ansiosta.

Team KalU - Pöyryn Pantterit 1-4

Pantterit tuli selkeästi nälkäisenä tähän otteluun. KalU sai johtomaalin ottelun alussa, mutta se jäikin sitten viimeiseksi palloksi, mikä ohitti Joni Niemen tässä ottelussa. Panttereiden taisteli kovalla asenteella ja palkintoa jouduttiin odottelemaan toisen erän alkuun asti, jolloin syntyi tasoitus. Ja siihen perään pari lisää. Panttereiden kova peli sai selkeästi KalUn hieman epävakaaseen tilaan eikä joukkue päässyt itselleen ominaiseen lentoonsa. Panttereille siis komea päänahka, KalUlle kauden toinen tappio ja kerrankin laitojen keruu vuoro.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.