LIIGA KARSINTA ALKOI TODELLA TASAISENA
Perjantai, 10 Maaliskuu 2017 07:34

jkiekko hearts fistpump

 

Torstaina starttasi Liiga Karsinta. Pelit olivat todella tasaisia ja niissä riitti jännitettäväää aivan loppuun asti. voidaankin olettaa että tassä sarjassa ottelut tulevat olemaan todella tiukkoja, kun taistellaan paikasta Liigassa ensi kaudelle.

 

Ottelut

  1 5 Liiga Karsinta 09.03.2017 21:00 h   - SuomU   3 - 2 Raportti
 
  1 6 Liiga Karsinta 09.03.2017 22:00 h   -   1 - 1 Raportti

 

Raportti

 

TOP 10 - SuomU  3-2

Tiukka vääntö, joka tarjosi viihdettä koko rahalla. TOP oli alussa paljon terävämpi, ja se riittikin ottelun voittamiseen. SuomU oli valmistautunut otteluun täysin uudella tavalla, joka ei aivan toiminut. Ensimmäiset 20 minuuttia menivätkin TOP komennossa. Tämän jälkeen SuomU alkoi herätä otteluun, ja se saikin kunnollisen kirin aikaiseksi. Virheet karsittiin minimiin, ja pelaaminen muuttui tarkaksi. Oli SuomU:lla paikkoja, mutta Janne Tulla TOP maalilla venyi näyttäviin torjuntoihin. 

Ottelun hahmoja Tullan Janne ja SuomU:n Lauri Pulliainen

 

Hearts - Sahara  1-1

Sahara sai otteluun salama alun kun Sahara iski heti ensimmäisestä hyökkäyksestä limpun nuottaan. Tämän jälkeen tahti oli himpun verran verkkaisempaa maalien osalta. Sahara pysyi läpi ottelun hallitsevampana osapuolena, mutta huippupaikoille ei päästy kuin harvoin, ja niissäkin Jan Lampinen veti pidemmän korren. Saharalle tarjottiin myös ylivoimaa neljään otteeseen, mutta tulosta ei syntynyt näidenkään aikana. Hearts sai tehtyä maalinsa toisen erän alussa, ja pikkuhiljaa Hearts alko saada enemmän hyökkäyksiä, kun Saharan jalka alkoi painaa. Enempää maaleja ei nähty, vaikka viimeisten minuuttien aikan amolemmat saivatkin luotuo muutaman hyvän paikan.

 

Illan kolme tähteä

Kolme tähteä | Janne Tulla TOP 10

Monta näyttävää torjuntaa toivat TOP 10:lle komean voiton

Kaksi tähteä | Lauri Pulliainen SuomU

Illan ainoa mies joka teki enemmän kuin yhden pisteen. Laurille tehot 2+0

Yksi tähti | Jan Lampinen/Marko Hänninen Hearts/Sahara

Viimeinen tähti jakoon, sillä molemmat veskarit pelasivat huikean ottelun ottaen useamman Game Saverin