1 DIVARIN KARSINNOISSA KOVAA KAMPPAILUA
Keskiviikko, 08 Maaliskuu 2017 09:18

jääkiekkosarja

Tiistaina saatiin käyntiin 1 divarin karsinnat neljän joukkueen voimin. Liigamestaruuden tiputuspeleistä poiketen karsinta pelataan neljän joukkueen yksinkertaisena sarjana. Mukana on 2 divarin voittaja PoNu ja 1 divarin sijat 4-6, eli Mipro, HC Karla ja Star Expert. Peleissä koettiin yllätyksiä ja nousuja ja laskuja.

Ottelut

1 3 Divari karsinta 07.03.2017 21:00 h    Star Expert  -  Mipro   0 - 6 Raportti

1 4 Divari karsinta 07.03.2017 22:00 h    PoNu  -   HC Karla   6 - 6 Raportti

Raportti

Star Expert - Mipro  0-6

Ensimmäiset kymmenen minuuttia pelattiin tasaisesti pelin aaltoillessa puolelta toiselle. Puolustus oli hyvää eikä maalipaikkoihin päästy. Jarkko Böhm avasi maalitilin kymmenen minuutin kohdalla hienolla vedolla tolpan viereen kovassa maskissa olevan Harri Tammiruusun selän taakse. Toisen puoliskon alussa Mipro aloitti maalitehtailun käyttäessään omat ja vastustajan jäähyt hyväkseen. Neljä maalia viiden minuutin sisään, joista kaksi ylivoimalla ja yksi alivoimalla. Lopussa vauhti vähän hiipui numeroiden ollessa selviä ja Jarkko Böhm niittasi vielä pelin neljännen maalinsa kymmenen sekuntia ennen loppua. Loppunumerot 0-6 ja Mipro näytti halunsa säilyttää divaripaikkansa.

PoNu - HC Karla  6-6

Ottelu alkoi vauhdikkaasti Karlan siirtyessä 0-3 johtoon ja PoNun kaventaessa 1-3 ensimmäisen neljän minuutin aikana. HC Karla oli hienoisesti selän päällä koko ottelun mutta PoNu käytti hyvin paikkansa. Puoliajalle mentiinkin 3-5 tilanteessa. Toisella puolella HC Karla alkoi hyytyä ja PoNu pääsi hienosti mukaan peliin. Pari jäähyä vielä Karlalle ja PoNu taisteli itsensä tasoihin. Karlan voiton veivät tänään lopun lepsu peli ja PoNun kova kaksi maalia kolmeen jäähyyn saldo. Tänään saatiin selville että 2 divarin voittajan peli ja vauhti piisaa divarin puolivälin joukkueen kanssa pärjäämiseen. PoNulla on selkeästi mahdollisuudet nousuun.

Illan kolme tähteä

Kolme tähteä | Olli Karhu PoNu

6-6 tasoitus ylivoimalla ja 4 pistettä peliltä nostivat PoNun tasapeliin HC Karlaa vastaan.

Kaksi tähteä | Jarkko Böhm Mipro

Ensimmäinen, viimeinen ja kaksi maalia siihen väliin ja selkeä voitto Star Expertistä.