JOT TARRASI +40 KIEKON MESTARUUTEEN
Maanantai, 20 Helmikuu 2017 07:05

jkiekko golf pelaaja

+40 kiekko oli sunnuntai-illan stoori. Illan kohokohta oli Saharan ja JOT:n taitelu, jossa aettiin etulyöntiasema viimeiselle kierrokselle. JOT oli murhaavan ylivoimainen HiKiä ja myös Saharaa vastaan. Nyt JOT:lle riittää pistekkin viimeisestä pelistä mestaruuteen. Muissakin otteluissa juhlittiin maaleilla oikein urakalla. 4 ottelua tarjosi yhteensä hurjat 53 maalia.

Tulokset

7 Harjoitushalli 19.02.2017 16:00 h   - HiKi   19 - 4
7 Harjoitushalli 19.02.2017 17:00 h   -   3 - 8
7 Harjoitushalli 19.02.2017 18:00 h   -   1 - 9
7 Harjoitushalli 19.02.2017 19:00 h   -   9 - 0

Jukurit OT - HiKi 19-4

Ilta alkoi kunnon pieksäjäisillä, kun JOT oli aivan omaa luokkaansa. Se lähti kurimaan Saharan maalieroa kiinni hurjalla tahdilla, ja HiKi jäi täysin jalkoihin. JOT näytti mahtinsa ja kaikki energia käytttiin hyökkäyspelaamiseen. Sillä selittyy HiKi:n 4 maalia. Petri Lehtonen oli aivan pysäyttämätön hurjastellen tehot 7+5. Häntä säestivät Lasse Kanerva 4+4 ja Kai Simola 3+5. Mitäpä Tästä enempää sanomaan... Niin HiKi:n Hannu Jaatinen teki hatullisen maaleja.

Sahara - Jukurit OT 3-8

Mestaruuden kannalta lähes ratkaiseva kamppailu. JOT tuli kamppailuun paljon valmiimpana, ja Sahara jäi tyystin telineisiin. Ensimmäinen viisiminuuttinen oli vielä suht tasaista vääntöä, mutta kun Petri Lehtonen vei JOT:n  2-1 johtoon ajassa 6.17 meni JOT sen jäälkeen menojaan. Sahara ei löytänyt lääkkeitä JOT puolustuksen murtamiseen, ja omissa kolisi tämän tästä. Tauolle lähdettiinkin JOT:n johtaessa 5-1. Vielä kun toisen erän alkuun tuli 6-1 ja 7-1 oli homma paketissa. Viimeinen kymppi oli lähinnä pelailua. JOT otti täysin ansaitun voiton ja tarrasi jo hyvin tukevasti pyttyyn kiinni. Ottelun hahmo oli ensimmäisen pelin tapaan Petri Lehtonen 4+2

Golf HT - HydO 1-9

Golf oli saanut mukaan vain 7 kenttäpelaajaa, ja edessä tuplapelit. Ei kovin ruusuinen lähtökohta. Alku oli hieman tunnustelevaa, mutta sen jälkeen HydO otti ottelussa ohjat itselleen. Se teki viiteen minuuttiin 4 maalia ja GOlf sai aikaiseksi yhden. Toisen erän alkuun vielä HydO:lle peri nopeaa maalia ja peli oli taputeltu. Golf teki sen minkä pystyi, mutta säästeltäväkin oli vähän, sillä edessä oli vielä toinen peli. Ottelun hahmo oli MIka Häkkinen tehoilla 4+1

Wilmert Old School - Golf HT 9-0

Ottelusta muodotui verkkainen sunnuntailuistelu, jossa kummallakaan ei ollut halukkuutta pitää tempoa yllä GOLF:n jätkillä painoi edellinen peli, ja Wilmertin leirissä kärsittiin rallien aiheuttamasta jälkitaudista. Ensimmäinen erä oli tarkaa tunnustelua, ja maalipaikkoja syntyi harvakseltaan, ja nekin tuhrittiin. Golf sai pari kertaa kiekon tolppaan, mutta Wilmert osui tolppien väliin kerran. Toisessa erässä Golf hyytyi täysin, ja Wilmert sai leikitellä taululle 9-0 lukemat. Vireessä olivat tutu Viitikko 3+2 ja Nissinen E 1+4