TEAM KALU PAUKUTTELI ENNÄTYSLUKEMAT
Torstai, 16 Helmikuu 2017 08:14

sabakaluslide

 

Salibandyliigaa pelataan taas tällä viikolla. Sarjaa dominoinut KalU näytti keskiviikkoillassa ettei sen vauhti ole ainakaan hiipumassa kun kausi alkaa lähentyä huipennustaan. Kokoonpanon vajavaisuuksien kanssa taistelleet Young Guns ja Taloasema eivät KalUn vauhdissa pysyneet, mutta taistelivat keskenään vauhdikkaan tasurin. 

 

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut

 

  50 15.02.2017 19:30 h Team KalU  -  MAHL Young Guns 8 - 3 Raportti
 
  51 15.02.2017 20:10 h Taloasema  -  Mahl Young Guns 5 - 5 Raportti
 
  52 15.02.2017 20:50 h Team KalU  -  Taloasema 14 - 0 Raportti

 

Raportti

 

Team KalU - MAHL Young Guns 8-3

Vauhtia ottelussa piisasi. Ensimmäisessä erässä maaleja tehtiin mukavasti vuorotahtiin ja YG pystyi täysin haastamaan suurta ja mahtavaa KalUa. Valitettavasti ottelun edetessä alkoi YGn vaihtomiesten vähyys näkyä ja KalU alkoi vahvistaa otettaan pelistä ja pääsikin parin maalin karkumatkalle toisen puoliajan alkuun. YG hieman turhautui ja otti itselleen kolme köpsän puoleista jäähyä lähes putkeen, ja parhaimmillaan alkoi jäähypenkki käydä aika ahtaaksi. 

 

 

Taloasema - MAHL Young Guns 5-5

Seuraavaksi Young gunsia vastaan asettui Taloaseman joukkue, yhteistä joukkueille oli pelaajien vähäisyys, myös Taloasema pelasi vain yhdellä vaihtomiehellä Jari Heikkisen loukkaannuttua ottelun alkupuolella. Muutenkin ottelu erittäin tasainen, molemmat joukkueet vyöryttivät hyökkäyksiään vuoronperään ja maaleja syntyi molempiin päihin tasaiseen tahtiin. Ottelun hahmoksi on ehdottomasti nostettava Young Gunsin Jaakko Servo, joka paukautti peräti neljä maalia otteluun.

  

 

Team KalU - Taloasema 14-0

Sitten paukuteltiinkin taululle kauden ennätys lukemat. Taloasema melkein kymmenen minuuttia pystyi jollain viisiin pistämään kampoihin KalUlle. Sitten taisi vaihtomiesten puute ja toki KalUn hyvyys olla vain yksinkertaisesti liikaa. KalUlla taasen kulkee peli kuin rasvattu, vaihtomiehiä ja peli-intoa piisaa, liike kovaa ja pallo liikkuu vauhdikkaasti, jopa viimeistely tappavan tehokasta. Eikä pidä unohtaa loistavaa maalivahti peliä, maalilla tänä iltana debytoinut Olli Matilainen sai pidettyä nollat heti toisessa pelissään! Tehokkaimpana ottelussa hääri Lasse Karvonen, 5+1.

  

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.