YKKÖSESSÄ RATKAISUT JÄIVÄT VIIMEISIIN PELEIHIN
Perjantai, 10 Helmikuu 2017 07:36

jkiekko pohja mamk

Torstaina pelattiin täyteen I-divarin toiseksiviimeinen kierros. NYt kaikilla on jäljellä yksi ottelu, eikä kenenkään lopullinen sijoitus ole vielä varma. Ilta ei yllätyksiä tarjonnut, mutta Mipron pirteä esitys Heartsia vastaan oli illan parasta antia.

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Ottelut

41   09.02.2017 21:00 h   -   8 - 0 Raportti
42   09.02.2017 22:00 h   -   4 - 2 Raportti

Sahara - Star Expert 8-0

Saharalla oli lähtöönsä selvät sävelet. voitto tästä ja etulyöntiasema on taattu kun jäljellä on viimeinen peli TOP 10 vastaan. Sahara hoiti ruutunsa kunnialla runnoen tauluun tasaisen tappavalla tahdilla tylyn 8-0 voiton. Ottelusssa ei ollut hetkeäkään epäselvää kumpi pinnat tulee nappaamaan. Sahara hyökkäsi monipuolisesti ja alati vaarallisesti. Star maalilla Harri Tammiruusu teki minkä pystyi, mutta ihmeisiiin ei hänkään pysty. Starkin sai ajoittain rakenneltua hyviä hyökkäyksiä, mutta aivan huippupaikoille ei ollut mitään asiaa, ja näin ollen marko Hännisellä oli suhteellisen helppo työ napata kauden ensimmäinen nollapelinsa. Rankimmin Staria kurittamaan pääsivät Santtu Summanen 3+1 ja Kai Hämäläinen 1+3

Hearts - Mipro 4-2

Mipro tuli otteluun hyvin latautuneena ja se näkyi jo ennen otteun alkua, kun Teemu Öster innostuksissaan ryntäsi jäälle teräsuojat jalassa. Seurauksena oli kauden upein ilmaveivi. Tästä suorituksesta Mipro sai virtaa heti ottelun alkuun ja se siirtyikin johtoon jo ottelun toisella minuutilla Jari Stockuksen toimesta. Muutenkin Mipro oli pirteä ja se hallitsi varsinkin ensimmäistä kymppiä mielinmäärin. Hearts sai kuitenkin pukukoppimaalin erän lopulla, ja ote alkoi kääntymään punapaidoille. Se näkyi heti toisen erän alussa kun Hearts karkasi nopeaan tahtiin 3-1 johtoon. Tästä Mipro ei enää toipunut, vaan Hearts korjasi lopulta pisteet 4-2 lukemin.