Keskiviikkona jatkui salibandyn Ykkönen. Pelivuorossa oli kolmen kärki, joka pääsi mittaamaan toistensa voimat. Tällä kertaa vain Wilmert selviytyi illasta puhtain paperein. Runsaasti nähtiin maaleja, vähän sinkoili kipinöitäkin näissä taistoissa.

7 08.02.2017 19:40 h Team A-H-M-A    -  SC Viivelähtö 4 - 8 Raportti

7 08.02.2017 20:20 h Team A-H-M-A    -  Wilmert 2 - 7 Raportti

7 08.02.2017 21:00 h Wilmert  -  SC Viivelähtö 6 - 0 Raportti

Raportti

Team A-H-M-A - SC Viivelähtö 4-8

Ahma ei selvästikkään ollut aivan täydellisen valmis otteluun. Viivelähtö aloitti vahvasti ja sai ottelun alkuun heti johtomaalin tehtyä. Viiden minuutin kohdalla Ahma otti jäähyn, mikä ei jäänyt Viivelähdöltä rankaisematta. Tähän kohtaan tulikin Ahmalle todella musta hetki, kun Viivelähtö minuutin sisään iski kolmesti. Ahma sai kavennettua, mutta lopulta taukolukemiksi 1-5. Toisella puoliajalla nähtiin jo skarpannut Ahma ja ottelu muuttui odotetun tasaiseksi, maaleja iskettiin vuoronperään ja toisen erän maalit meni tasan 3-3. Vahvan ekan erän ansiosta pisteet Viivelähdölle.

Team A-H-M-A - Wilmert 2-7

Tämän ottelun alku oli Ahmalta jo huomattavasti parempi, johtomaali heti alkuun ja meininki näytti hyvältä. Mutta nopeasti Wilmert otti pelin hallintaansa. Suppealla kokoonpanolla pelannut Wilmert piti palloa hallussaan ja pyöritti peliä kuin olisi suurimman osan ottelusta ylivoimalla pelannut. Ottelun edetessä tuntui että Wilmert yltyi vielä koko ajan hurjempaan vireeseen, viimeisellä kympillä neljä osumaa Ahman verkkoon. Wilmert kapellimestarina toimi Mika Häkkinen 2+3 tehoin. Tämä päivä ei kyllä oikein ollut Team A-H-M-An päivä. Joukkue ei selvästikkään saanut irti parhaimpaansa, ja divarin kärkijoukkueet tästä rankaisi kylmästi.

Wilmert - SC Viivelähtö 6-0

Sähköä oli ilmassa kun Wilmert lähti haastamaan sarjaa dominoiva Viivelähtöä. Wilmert jatkoi pallollista hallintaa edellisen ottelun tapaansa. Viivelähtö puolusti parhaansa mukaan ja yritti vastaiskuin murtaa Wilmertin puolustusta. Wilmert  siirtyi heti ottelun alussa johtoon, ja sai tehtyä erän loppupuolella toisenkin. Tauolle 2-0 lukemin. Ekassa erässä nähtiin kaksi voitontahtoista joukkuetta, mikä näkyi niin kovana taisteluna, kuin vähän jonnin joutavina huuteluinakin. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän alussa Wilmertin siirtyessä 3-0 johtoon ja samalla Viivelähdön kapteeni Antti Savolainen siirtyi suihkun puolelle. Wilmert käytti viiden minuutin ylivoimansa hyväkseen ja iski kahdesti ylivoiman aikana ja vielä kertaalleen heti ylivoiman päättymisen jälkeen. Pisteet siis yllättäen Wilmertille ja vielä ronskisti 6-0.  Viivelähdölle kauden ensimmäinen tappio, tästä huolimatta Viivelähtö jatkaa sarjan kärjessä, pari pistettä perässä seuraa Wilmert, jota taas pari pistettä perässä A-H-M-A.