KAKKOSDIVARISSA PONU JA GOLF JÄLLEEN RAUTAA
Keskiviikko, 08 Helmikuu 2017 09:05

jkiekko golf joukkue

Tiistai ilta ei tarjonnut urheiluromantikoille mitään. PoNu ja Golf HT olivat tutun vahvoja ja hoitivat jäleen omat hommansa kunnialla. Illan molemmat ottelut olivat tasaista vääntöä ensimmäiset 15 minuuttia, mutta jälkimmäisellä vartilla tasoerot alkoivat näkyä ja numerot repsahtamaan.

Ottelut

6 36   07.02.2017 21:00 h     -   7 - 3 Raportti
6 37   07.02.2017 22:00 h     -   3 - 8 Raportti

PoNu  -  Team 70´s  7 - 3

Peli alkoi vauhdikkaana ja ensimmäinen erä edettiinkin aivan tasapäin. Maaleja tehtiin melkein vuoro tahtiin. PonU toki oli koko ajan askeleen edellä, mutta Tiimi hyökkäsi hyvin, eikä päästänyt PoNua karkaamaan. Tiimi sai itselleen momenttumin ensimmäisen erän lopussa, kun PonU otti kaksi jäähyä lähes peräjälkeen. Pitkä 5-3 YV ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Tästä PoNu sai itselleen virtaa ja se ratkasi ottelun kolmella nopealla maalillla. kolme maalia välillä 19.10-20.40 oli liikaa Tiimille ja loppu meni pelailuksi. Viimeisillä minuuteilla kierrokset kypärien sisällä myös hieman nousivat. Tiimin kohtaloksi koitui heikko pelaaminen oman maalin edessä. Marko Ripatti teki minkä pystyi, mutta kun pakeilta ei apuja tullut sai PonU hakattua maalin edestä turhan monta maalia. PoNun riveissä kunnostautuivat jälleen tutut miehet Karhu 1+4 ja Kakriainen A 2+2 ja Matiskainen 1+2.

Cafe Keidas  -  Mikkelin Golf HT  3 - 8

Golf kärsi harvinaisesta miesvajeesta ja se hieman paistoi läpi joukkuen otteista. Alkuun Golf tuli kovalla kaasulla, ja Keidas oli helisemässä. Tästäkin huolimatta Keidas sai ruikattua ottelun avaus maalin Jarkko Tammelinin upealla vanhanaikaisella. Golf toipui kuitenkin nopeasti ja ottelun MVP Petri Häkkinen toi pelin tasoihin. Sitten alkoi tuttu virsi. Keidas otti läjän jäähyjä ja rivit alkoivat rakoilla. Pelaaminen sekosi, ja vaikka alivoima pelaaminen toimi kohtuu hyvin hävisi Keitaan pelaamisesta harmonia. Golf käytti tätä raakasti hyväkseen ja tulosta alkoi syntyä. Maaleja mätettiin tasaiseen tahtiin ja Keidas rimpuili vastaan minkä pystyi. Loppu tulemana kuitenkin selkeät lukemat 3-8. Ottelussa kunnostautuivat Keitaalta Jirko Järvinen 2+0 ja Golfin puolelta Petri Häkkinen 3+4