TIUKKAA VÄÄNTÖÄ LIIGASSA
Tiistai, 07 Helmikuu 2017 08:17

 jkiekko acp

Maanatai ilta tarjosi liiga lätkää. Kauden mittaan erot ovat tasaantuneet huomattavasti, sillä eilinen tarjosi jälleen kaksi tasaista ja jännittävää ottelua. Esimerkiksi ei olis Lokakuussa uskonut että SuomU taistelee tasapäin JOT:n kanssa. Liigan kääntyessä loppusuoraa kohti Kamppailut käydään Runkosarjan voitosta ja neljännestä paikasta. Maja on ja pysyy kolmantena. Muut sijat ovat vielä auki.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Nuorten Young Guns- kiekkovuoro

KE 16.11.2016 klo 20.00-21.00 | Harjoitushalli, 2€ kerta

Ottelut

 

35   06.02.2017 21:00 h   -   2 - 2 Raportti
36   06.02.2017 22:00 h   SuomU -   3 - 4 Raportti

 

Raportti

 

Wilmert - AC Päämaja 2-2

Jännä peli. Wilmert oli saanut riviin 11 kenttäpelaajaa, kun taas Maja lähti vain seitsemällä jätkällä. Tästäkin huolimatta Maja oli ottelussa se hallitsevampi osapuoli lähes alusta loppuun. Tästä huolimatta alkuun maaleja Teki vain Wilmert. Peli oli hyökkäyksien juhlaa, sillä molempiin päihin aukesi paikkoja paikkojen perään ja maalivahdit olivatkin täys työllistettyjä koko ottelun ajan. Wilmet siis aloitti maalinteon ajassa 12.17 kun Perttu Ahvenainen tykitti Wilmertin johtoon. Heti toisen erän kärkeen Tuli 2-0 ja näytti siltä että Maja ei saa mistään sisään. Wilmertin maalilla pelannut Kai Tillanen oli jälleen kerran uskomattomassa vireesssä. Kaitsu piti wilmertin pelissä mukana ja pisteen syrjässä kiinni 37 torjunnan avulla, johin mukaan mahtui useampikin maailmanluokan torjunta. Maja kampesi kuitenkin väkisin itsensä tasoihin. Lopussa Wilmertille tarjottiin vielä mahdollisuutta voittoon, un se pääsi pelaamaan viimeisen kaksiminuuttia ylivoimaa. Voittoa haettiin lopussa jopa ilman maalivahtia, mutta tyytyminen oli tasapeliin. Kunniaa ottelusta jaetaan molemmille veskareille. Tillanen siis nappasi 37 koppia ja Mikko Vahvaselkäkin 27 kappaletta.

 

SuomU-Jukurit Old Time 3-4

Myös illan toinen kamppailu oli tasaista vääntöä. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja jännitys säilyi aivan loppuun asti. Jukurit pelasi tuttuun tapaan tarkkaa kiekkokontrollipeliä ja suomU keskittyi tiukkaa puolustamiseen ja nopeisiin vastahyökkäyksiin. Molempien pelisuunnitelmat tuottivat tulosta ja ottelua oli viihdyttävä seurata. Ottelussa ratkaisuja saatiin odottaa viimeisille minuuteille asti. Molemmat veskarit pelasivat hyvin ja puolustaminen oli tiivistä. JOT pääsi ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon ajassa 21.46 Petri Lehtosen maalilla. SuomU kampesi vielä ylivoimalla itsensä tasoihin Tomi Paakkunaisen illan toisella osumalla, mutta JOT iski vielä kertaalleen ja tähän SuomU ei enää pystynyt vastaamaan. Näin ollen SuomU tipahti jumboksi ja se taistelee Wilmertin kanssa tasapäin nelospaikasta loppuun asti.

 

3 tähteä | Kai Tillanen Wilmert/JOT  57 torjuntaa prosentilla 91.2

Torjui Wilmertille pisteen lähes yksinään ja JOT:lle voiton takuumiehenä. Iltaasn mahtui monta upeaa torjuntaa.

2 Tähti | Tomi Paakkunainen SuomU 2+0

Jälleen loistav peli. SuomU löysi Tomista todellisen kultakimpaleen.

1 tähti | Antti Laakso JOT 2+1

Antti oli pelipäällä tehden ottelun voittomaalin ja tärkeitä pisteitä muutenkin

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.