BANDYN MITALIPELI KOVENEE
Maanantai, 06 Helmikuu 2017 10:06

jaapallo kuva

 

MAHL jääpalloa pelattiin kauden toiseksi viimeistä kertaa kevyessä lumisateessa. Kamppailu lopullisista sijoituksista käy kuitenkin kuumana vielä ensi sunnuntain finaalikierroksella, eikä mitään ole ratkaistu. SS-Bandyn voitettua molemmat ottelunsa se otti pienen kaulan WHL ja KaPon jahdatessa kolmen ja neljän pisteen päässä.

 

Mestaruus on siis täysin heidän omissa käsissään. Sarjataulukon toisessa päässä on myös tiukkaa alemman puoliskon pelatessa pitkälti ristiin viimeisellä kierroksella.  

 

Tulokset

 

 

 

6

05.02.2017

18:00 h

 

FC Hazard 

-

 MAKS-91 Ikämiehet

 

3 - 5

Raportti

 

 

6

05.02.2017

18:00 h

 

SS Bandy 

-

 KaPo

 

4 - 3

Raportti

 

 

6

05.02.2017

18:40 h

 

MAKS-91 Ikämiehet 

-

 KaPo

 

4 - 3

Raportti

 

 

6

05.02.2017

18:40 h

 

SS Bandy 

-

 Try Out

 

12 - 5

Raportti

 

 

6

05.02.2017

19:20 h

 

MPU 

-

 FC Hazard

 

11 - 2

Raportti

 

 

6

05.02.2017

19:20 h

 

Canarian Pallo 

-

 WHL

 

4 - 10

Raportti

 

 

6

05.02.2017

20:10 h

 

Try Out 

-

 Canarian Pallo

 

10 - 7

Raportti

 

 

6

05.02.2017

20:10 h

 

MPU 

-

 WHL

 

7 - 7

Raportti

 

Raportti

 

SS-Bandy 22 PTS

Illan tärkein ottelu SS-Bandylle oli taistelu kärkipaikasta KaPoa vastaan. Ottelu oli tiukka ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa mutta SS-Bandyn Tero Kumelan hattutemppu ratkaisi ottelun 4-3 voitoksi SS-Bandylle. Toinen ottelu ottelu Try Outtia vastaan olikin sitten maali-iloittelua SS-Bandyn painostaessa ja tehdessä 12 maalia. Try Out pääsi kuitenkin usein vastahyökkäyksiin käyttäen ne hyväksi tehden viisi maalia SS:n verkkoon. Viimeisellä kierroksella SS-Bandyllä on vastassa MPU ja WHL. Yksikin voitto, tai tasapeli WHL vastaan, riittää varmistamaan mestaruuden. Kaikki on siis täysin omissa käsissä mestaruuden uusimista ajatellen.

 

WHL 19 PTS

WHL aloitti kierroksen rutiinivoitolla 4-10 Canarian Pallosta. Illan toinen ottelu MPU:ta vastaan olikin toinen tarina. MPU vei pelin alkua ja johti vielä 7-4 kun vain 5 minuuttia peliä oli jäljellä. WHL taisteli lopun valtaisasti ja kahdella Iivo Hokkasen ja yhdellä Olli Pöntisen maalilla WHL tasoitti pelin 7-7. KaPon hävittyä molemmat ottelunsa WHL teki ainoan sarjataulukkomuutoksen kierroksella noustessa pisteellä Kattilansillan Poikien ohi. Mahdollisuudet mestaruuteen ovat vielä olemassa, mutta se vaatii SS-Bandyn epäonnistumista MPU:ta vastaan. Viimeinen kierros tuleekin olemaan vaativa WHL pelatessa SS-bandya ja KaPoa vastaan mitalinsa väristä. 

 

KaPo 18 PTS

KaPo pelasi lumen peittäessä Hänskin jään kaksi tiukkaa mutta tulosten väärällä puolella olevaan ottelua. He hävisivät molemmat ottelunsa vastaan SS-Bandya ja Maks-91 ikämiehiä 3-4. KaPon pelistä puuttui terävin kärki kun Jukka Pulkkinen Iiro Memonen ja maalivahti Lasse Korhonen olivat poissa rivistä. Memosta Korvaamaan oli reservistä kaivettu Petri Lehtonen, mutta paita jäähallin katossa ei välttämättä Hänskissä merkkaa juuri mitään. Hyvin Lehi Suoriutui debyytistään, mutta hänkään ei pystynyt ottamaan joukkoja reppuselkäänsä. SS ottelu oli siitäkin huolimatta tasainen ja tasapelikään ei ollut kaukana, mutta Tero Kumela oli liikaa. Näin ollen KaPo tippui kolmanneksi pisteen päähän WHL:stä. Mitalitaistelusta tulee vielä tiukka KaPon kohdatessa viimeisellä kierroksella WHL:n ja Canarian Pallon. Mestaruus vaatisi paljon maaleja ja SS-Bandyn kahta tappiota, mutta hopeataistelu WHL kanssa on äärimmäisen tiukka. 19.20 alkavaa WHL - KaPo matsia seurataankin innokkaana. 

 

MPU 15 PTS

MPU pelasi illan kuten WHL. Ensin rutiinivoitto FC Hazardissa ja sitten tasapeli WHL kanssa. WHL tasapelin jälkeen tunnelmat olivat toki varmasti erilaiset heidän ollessa loppukirin väärällä puolella. Viimeiselle kierrokselle MPU:lla on kuitenkin vielä panoksia ja kahdella voitolla on mahdollista päästä vielä mitaleille. Tämä vaatii epäonnistumisia sarjataulukossa ylempänä olevilta, ja suuria onnistumisia itseltä. Helppoa se ei tule olemaan MPU:n seisoessa kauden viimeisessä ottelussaan SS-Bandyn ja mestaruuden välissä. Asennetta riittää varmasti ainakin Edu Nissisellä, sillä nappionnistuminen voisi vielä hilata Edun Pistepörssin voittoon. 

 

MAKS-91 Ikämiehet 10 PTS

MAKS-91 pelasi hyvin onnistuneen illan. Voitot FC-Hazardista ja sarjakolmosesta KaPo:sta hyvin pitkälti varmistivat Maksille viidennen paikan kauden jääpallosarjassa. MAKS on hieman alisuorittanut tällä kaudella, mutta eilinen oli tuulahdus paremmasta.  Viimeisellä kierroksella onkin enää jäljellä MPU:n pronssimahdollisuuksien pilaaminen ja Try Outin mahdollinen tippuminen taulukossa alaspäin.

 

Try Out 6 PTS

Try Out pelasi kaksi päivän maalirikkainta peliä. SS-Bandya vastaan 12-5 tappio ja Canarian Palloa vastaan 10-7 voitto. Peli oli vauhdikasta ja viihdyttävää. Kahdella pisteellään Try Out siirtyi selkeästi kuudenelle paikalleen ottaen neljän pisteen pesäeron Canarian palloon ja FC Hazardiin. Viimeinen kierros tuleekin olemaan puolustustaistelua, ettei kumpikaan sarjajumboista pääse samoihin pisteisiin ja voittamaan maalierolla.

 

Canarian Pallo 2 PTS

Canarian Pallolla oli miehistövajausta ja he pelasivat kaksi ottelua ilman vaihtomiehiä. Taistelu oli kuitenkin kovaa vaikka he jäivätkin pisteittä. Canarian Pallo on pisteissä tasoissa Hazardin kanssa, mutta johtavat maalieron turvin.   Viimeisen kierroksen ottelusta FC Hazardista tuleekin jännittävä panoksena sarjajumbon paikka.  

 

FC Hazard 2 PTS

FC Hazard jatkoi sarjajumbona heidän hävitessään molemmat päivän ottelunsa. MAKS-91 vastaan ottelu oli tiukka ja Hazard uhkasi saada loppukiriä käyntiin mutta aika loppui kesken. Toinen ottelu Poliiseja vastana olikin sitten rajumpi tappio. Kauden kaksi viimeistä ottelua ovat paikat saada pisteitä ja nousta viimeiseltä sijalta heidän pelatessa sijojen kuusi ja seitsemän Try Outtia ja Canarian Palloa vastaan. Kahdella voitolla on vielä mahdollisuudet nousta jopa kuudenneksi.