MHS HÄVISI KAHDESTI
Torstai, 02 Helmikuu 2017 08:30

salibandy huru ukot logo

Keskiviikko tarjosi Säbän kakkosdivaria. Ilta tarjosi kaksikin yllätystä yhden kovanluokan ja yhden normi yllärin. Nimittäin MHS hävisi sekä Huru-Ukoille että Mahalaskulle. Näin ollen runkosarjan voitto ei enä olekkaan täysi selviö. Tupla-voitto nosti Huru-Ukot vain 2 pinna päähän MHS:stä. Tärkeämpää kuitenkin oli se että suora välierä paikka on nyt lähes varma. Mahalaskun voitto antoi sille vielä saumat taistella paremmasta sijoituksesta Play-out kierrosta silmällä pitäen

FC Mahalasku-Huru-Ukot 0-7

Ottelu ei tarjonnut paljoakaan jännitystä. HUru-Ukot vie ja Mahalasku vikisi. Peli kesti vielä ensimmäisen erän suht tasaisena, mutta senkään aikana ei ollut epäselvyyttä miten ottelu tulee päättymään. Huru-Ukot eivät olleet kovinkaan tehokkaita viimeistelemään ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä Hurut ravisteli karstat putkesta. Pallot alkoivat upota ja Mahalaskun puolustus revittiin kappaleiksi kerta toisensa jälkeen. KOvimmin Mahalaskua rankoivat Lasse Kanerva 3+0 ja Juho Purhonen 1+3.

FC Mahalasku- Team MHS 4-2

Nyt nähtiin yksi kauden suurimmista pommeista, kun Mahalasku yllätti MHS:n housut kintuissa. MHS vei peliä mielinmäärin, mutta paikkoihin pääseminen tuotti ongelmia ja lopulta viimeistely oli heikkoa. Mahalaskulla taas onnistui kaikki ja maalilla pelanneella Ville Särkällä onnistui aivan kaikki. Mahalasku ei maalipaikoilla juhlinut, mutta ne vähät paikat onnistuttiin käyttämään taidolla ja myös tuurilla oli osuutensa muutamassa osumassa. Loppua kohden MHS:n peli piristyi ja painetta saatiin lisättyä, mutta tulosta ei tullut kuin yhden kavennusmaalin verran. Näin ollen Mahalaskulle pisteet täysin ansaitusti. Maininnat ottelusta maalivahti Särkälle ja Joonas Luntalle joka iski Hatullisen maaleja.

Team MHS-Huru-Ukot 3-4

MHS lähti hakemaan hyvitystä ensimmäisen ottelun shokkitappiolleen. Alku näyttikin vallan hyvältä MHS:n kannalta. Joukkue siirtyi nopeasti 2-0 johtoon. Muutenkin peli kulki mallikkaasti. Hurut kavensi 2-1, mutta Antti Kakriainen sivalsi vielä taukolukemiksi 3-1. Tässä vaiheessa kaikki oli hyvin, ja vaikutti siltä että MHS marssii helppoon voittoon. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä joukkue onnistui hukkaamaan otteensa toisessa erässä. Huru-Ukot terävöitti pelamistaan ja MHS sortui virheisiin. Minuutin sisään kaksi maalia ja tasoihin ja kuvaavaa MHS:n esityksille oli että voittomaalin Hurut pääsi tuikkaamaan alivoimalla. Lopussa MHS viritteli taas kiriä, mutta se tyrehtyi Viimesen minuutin jäähyyn.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.