KAKKONEN ETENEE KOHTI HUIPENNUSTAAN
Keskiviikko, 01 Helmikuu 2017 07:16

 

jkiekko golf pelaaja

 

Hitaiden alkujen jälkeen tiistai-illassa nähtiin ennakkosuosikkien marssia kohti runkosarjan viimeistä ja ratkaisevaa ottelua. PoNun voittoputki kasvoi jo 10 ottelun mittaiseksi ja se johtaa Golfia kahdella pisteellä. 21.2 tapahtuva titaanien viimeinen kohtaaminen tuleekin olemaan räjähtävä. 

 

Ottelut

 

 

34   31.01.2017 21:00 h PoNu    -    Cafe Keidas

7 - 1

 
35   31.01.2017 22:00 h Team 70's    -    Mikkelin Golf HT 3 - 6  

 

 PoNu  -  Cafe Keidas  7 - 1

 

Peli alkoi vauhdikkaana coast to coast pelinä molempien joukkueiden saadessa paikkansa. Tilastomerkinnät säilyivätkin tasaisina ensimmäiset 12 minuuttia kummankin joukkueen tehdessä maalin ja saadessa jäähyn väkivaltaisuudesta. Kolmannestatoista minuutista eteenpäin jännitys kiehui yli ja molemmat joukkueet ottivat tasaisesti jäähyjä. Näistä jäähyistä kuitenkin ainoastaan PoNu onnistui kuittaamaan. Keidas ei pystynyt maalaamaan vaikka pääsi pelaamaan kahdella eri kerralla viidellä kolmea vastaan. Tilanteita tuli mutta Aku Kaipainen oli muurina PoNun maalilla. Jäähysuman päätteeksi Keitaan paukut oli käytetty ja PoNu hallitsi erän lopun tehden neljä maalia viimeiseen kuuteen minuuttiin kaunistellen lukemiksi 7-1.  

 

Team 70's  -  Mikkelin Golf HT  3 - 6

 

Ottelu alko hyvin hitaasti Jukka Härkösen otettua kaksi minuuttia Golfille pelin alkuun. Tästä huolimatta Golf painosti muttei päässyt tilanteisiin. Ensimmäinen maali tulikin vähän tuurilla maalivahdin epäonnistuneesta purkuyrityksestä, joka ajautui suoraan Mikko Saalastin lapaan Aku kaipaisen ollessa poissa maaliltaan. Tästä eteenpäin golf painosti ja teki tasaisesti maaleja pelin kuitenkin ollessa hitaampitempoisempaa kuin räjähtävä illan ensimmäinen matsi. Loppua kohti myös Golfin otteet hiljenivät ja 70's sai lopussa aikaiseksi pienen loppukirin. Viiden maalin johto oli kuitenkin liikaa ja loppunumeroiksi jäi Golfin voitto 3-6.

 

 Illan kolme tähteä:

3 tähteä |  Jesse Matiskainen PoNu

Hattutemppu ja kaksi syöttöä. Teki maalit paikoista mistä piti.

2 tähteä |  Aku Kaipainen PoNu

Muurina PoNun maalilla. Torjuntaprosentti 95.24%

1 tähti  |  Jarmo Kemppainen Golf HT

Syöttäjänä kolmessa Golfin neljästä ensimmäisestä maalista. Loi paikat voitolle.