SAHARA PALASI VOITTOJEN TIELLE
Tiistai, 31 Tammikuu 2017 07:55

 jkiekko star expert pelaaja

 

Maanantaina pelattiin poikkeuksellisesti Ykköstä. Kärki kohtasi hännän ja yllätyksiä ei nähty. Sahara palasi takaisin voittojen tielle, ja näin taistelu Divarin mestaruudesta tullaan ratkaisemaan Saharn ja TOP 10:n välillä. Myös taistelu häntäpäässä käy kuumana aivan loppuun asti.

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

39   30.01.2017 21:00 h   -   6 - 2 Raportti
40   30.01.2017 22:00 h   -   4 - 10 Raportti

 

TOP 10 - Star Expert 6-2

Ottelu ei tarjonnut kovinkaan paljoa kerrottavaa jälkipolville. TOP 10 hallitsi ottelun tapahtumia, mutta ei missään vaiheessa esittänyt parasta peliään. Tässä olisi ollut mhadollisuus Star Expertillä päästä näpäyttämään sarjakärkeä. TOP:n peruspelaaminen riittää kuitenkin tuottamaan hyviä tuloksia ottelusta toiseen. Tänään ratkaisu voimaa löytyi laajalta rintamalta. TOP hallitsi tapahtumia pelinsä priimusmoottorin Miika Otrasen oivaltavien syöttöjen ja liikkeiden avulla. Star teki parhaansa pysyäkseen pelissä mukana, mutta se ei pystynyt kuin ajoittain vastaamaan TOP:n vauhtiin ja taitoon.

 

HC Karla - Sahara 4-10

Saharan korpivaellus päättyi vihdoin. Muutama peli on mennyt alamaissa, ja nyt oli aika palat avoittojen tielle. Sahara hoiti homman jo käytännössä jo ensimmäisessä erässä. Taululla 4-0 ja toinen erä meni kadotetun vireen löytämiseen. Ja jopa pitkään jatkunut tehottomuus YV:llä päättyi kun Sahara onnistui vihdoin YV:llä maalin teossa. Sahara löysäsi loppua kohden hieman kaasua, ja Karla pääsi hieman peliin mukaan ja nousi vielä 6-3 lukemiin. Heti perään Sahara kuitenkin niittasi taululle 7-3 ja peli oli siinä. Lopulta maalijuhlat jatkuivat vielä tovin ja taululla komeilivat Saharan 10-4 lukemat.

 

llan kolme tähteä:

3 tähteä | Kai Hämäläinen Sahara

 Hatullinen tärkeitä maaleja

2 Tähteä | Kari Kinnunen  TOP 10

Pakin paikalta mukavat tehot 1+2

1 tähti | Janne Matilainen Sahara

1+2 Jannelle kauden ennätys tehot. Niittasi viimeisen naulan Karlan arkkuun alivoimalla

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.