SÄBÄLIIGASSA PELAILTIIN RISTIIN
Torstai, 19 Tammikuu 2017 14:08

salibandy risaba pelaaja

Salibandy Liigaa pelatan taas tällä viikolla. Keskiviikon peleissä ottelut menivät kivasti ristiin sillä kaikki kolme joukkuetta ottivat voiton ja tappion. Näin ollen tilanne liigan taulukossa säilyi verrattaen tasaisena

FC Hazard - Lost Cause  5-2

Ottelu oli tasaista vääntämistä, mutta lopulta ne maalit ratkaisevat. Hazard luovutti suosiolla pallonpito vastuun Lost Causelle. Hazard onnistui sumputtamaan Lost Causen solmuun ja iskemään itse hyökkäyksistään maalit. Hazard oli varsinkin ensimmäisessä erässä erinomainen. ja se johtikin ansaitusti 3-1. Lost Cause nousi vielä peliin mukaan heti toisen erän alussa tullella kavennuksella, mutta sen jälkeen ei ollut Hazard puolustus enään yllätettävissä. Näin Hazardille ansaittu voitto, ja neljän pelin tappioputki poikki.

RiSaba - Lost Cause 1-2

Todela viihdyttävä matsi, joka piti otteessaan koko 30 minuutin ajan. Molempien joukkueiden pelaaminen oli kontrolloitua niin ylös kuin omiinkin päin. Virheet jäivät todella vähiin ja se näkyikin maalimäärästä. Ensin verkkoa onnistui heiluttamaan RiSaba:n Mikko Toivanen. Lost Cause onnistui tasoittamaan pelin Aleksi Tantun toimesta. Näissä lukemissa edetiin pitkän matkaa, jonka aikana molemmille siunaantui pari hyvää paikkaa ja ylivoimat mieheen. Mutta maalivahtien hyvät torjunnat pitivät pelin noissa lukemissa. Ratkaisu nähtiin ajassa 28.38 kun Esa Puranen tälläsi hurjan kudin Jussi Haapalaisen tarjoilusta verkon perukoille. Näin Lost Cause korjasi pisteet kotiin.

RiSaba - FC Hazard 5-3

Ristiinan miehet lähtivät hakemaan hyvitystä ensimmäisen ottelunsa tappiolle, kun taas Hazard asteli kentälle itseluottamusta uhkuen. Ottelu alkoikin Hazardin rynnistyksellä Kuin varkain oli Hazard siirtynyt 0-2 johtoon kellon näyttäessä 2.20. Mutta yhtä nopeasti katosi tuo johto, kuin se oli tullutkin. RiSaba nimittäin takoi kolme maalia alta kolmeen minuuttiin. Vielä kun Jonne Sinivuori iski pukukoppimaalilla pelin 4-2:n oli Ristiinalaisten helppo tulla toiseen erään. Lopullisen niitin ottelulle isku Jonne Sinivuori ottelun kolmannella maalillaan ajassa 20.20. Lopussa Hazard onnistui vielä tekemään lohtu maalin, mutta nyt oi tyytyminen tappioon ja laitojen keräämiseen.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.