Maanantaina saatiin nauttia MAHL-liiga kiekkoa parhaimmillaan, illan molemmat pelit tarjoilivat vauhtia ja jännitystä koko rahan edestä.

Ottelut

31   16.01.2017 20:00 h HydO  -  Jukurit OT 7 - 4
32   16.01.2017 21:00 h AC Päämaja  -  SuomU 2 - 6

HydO - Jukurit Old Time 7-4

Liigan kärkikamppailu tarjosi hyvä laatuista hokia roppakaupalla. Ensimmäinen erä oli kiekonhallinnallisestikin hyvin tasaista ja peli aaltoili mukavasti päästä toiseen, maalitkin meni tasan 2-2. Toisessa erässä HydOn potku sai terävyyttä lisää ja tuntui että JOT alkoi olemaan pääosin potkun verran perässä. Tämä näkyi myös tulostaululla, HydOn lopulta napatessa kolmen maalin voiton. Ottelun yhtenä hahmona 3+1 tehoillut HydOn Tero Kettunen. Ottelussa hyvin tuli ilmi myös joukkueiden laukaisuhalukkuus, HydOn Wili Vanhanen kirjautti toisessa päässä vain 6 torjuntaa, mikä on ottelutapahtumiin nähden hyvin vähän. Toisessa päässä Kai Tillanen taasen joutui  yllättävän kovaan kiekko sateeseen ja torjui peräti 42 kertaa.

AC Päämaja - SuomU 2-6

Toisessa ottelussa voitaisiinkin puhua suorastaan yllätystuloksesta. SuomU oli loistavalla pelipäällä, joukkue pelasi kurinalaisesti karvasi vastustajaa todella aggressiivisesti sekä iski paikoistaan varmasti sisään. Maja taas tuntui hieman olevan löysällä luistimella liikenteessä. SuomU oli onnistunut rekrytoinneissaan, sillä debyyttinsä tehnyt Tomi Paakkunainen iski kiekon reppuun jo reilun minuutin pelin jälkeen, sekä kirjautti pari syöttöä myöhemmin ottelussa. Myös Saharalta lainattu maalivahti Marko Hänninen pelasi SuomUn maalilla loisto-ottelun. Voitollaan SuomU nousi sarjataulukossa ohi Wilmertin, joka jäi nyt vuorostaan pitämään liigan pohjimmaista paikkaa.