Talvifudiksessa komea skorpionipotku!
Maanantai, 16 Tammikuu 2017 07:19

 talvijalkapallo

Sunnuntaina pelattiin toiseksi viimeinen kierros talvifudista. Päivässä  nähtiin paljon komeita maaleja, skorpionipotku ja jopa tuomarivirheitä. Asetelmat pysyivät kuitenkin kutkuttavan jännittävinä, mestaruus ratkaistaan vasta kauden viimeisissä peleissä!

Ottelut

 

  6 15.01.2017 12:00 h Cafe Keidas  - Wilmert 2 - 7 Raportti
 
  6 15.01.2017 12:45 h IT Silta  - Wilmert OS 3 - 3 Raportti
 
  6 15.01.2017 12:45 h Lähemäki Bar -  Wilmert 0 - 6 Raportti
 
  6 15.01.2017 13:30 h Wilmert OS  -  Cafe Keidas 4 - 3 Raportti
 
  6 15.01.2017 13:30 h FC Hazard -  Höntsä Allstars 8 - 1 Raportti
 
  6 15.01.2017 14:15 h Höntsä Allstars -  IT Silta 2 - 8 Raportti
 
  6 15.01.2017 14:15 h Lähemäki -  FC Hazard
1 - 4 Raportti

 

 

Joukkueraportit

 

International Team Silta 25 PTS

ITS sai pidettyä piikkipaikan, mutta ilman pistemenetyksiä ei joukkue sunnuntain kierroksesta selvinnyt. Wilmert Old school avausvastustajana osoittautui kovaksi palaksi. ITS karkasi ottelun puoliväliin edetessä jo 2-0 johtoon, mutta WOS sai pelin kuitenkin tasoitettua ja vielä iskettyä maalin johdonkin taululle. ITS aloitti kovan takaa-ajon, joka hupentui viime hetken dramaattiseen tasoitukseen. Päivän toinen ottelu Höntsää vastaan oli sitten peruskauraa ja ITS hassuttelu reilun voiton taululle. Päivän pistemenetys kuitenkin tiesi sitä, että mestaruus ratkaistaan viimeisellä kierroksella, ja luultavasti vielä viimeisessä pelissä Wilmertiä vastaan.

 

Wilmert 24 PTS

Wilmert oli saanut hyvän nipun pelaajia paikalle, ilmeisesti mestaruuden jahtaaminen on saanut ihmiset aktivoitumaan. Voittoja tarvittiin ja niitä tuli, Keidas kaatui leikitellen 7-2, eikä edes Lähemäki Barilla ollut palaa ja he jäivät jalkoihin puhtaasti 6-0. Wilmertin tähtisikermä pelasi molemmat ottelut siis todella vahvasti, pallo liikkui pelaajalta toiselle vauhdilla ja varmasti. Mutta tätä samaa tarvitaan myös viimeisellä kierroksella kun mestaruusratkotaan, löytääkö pelaajat silloinkin paikalle?

 

FC Hazard 16 PTS

Hazardilla oli tällä kertaa onnistumisien päivä, pelaajia oli reilusti paikalla ja peli kulki mallikkaasti. Höntsä kaatui leikittelevään sävyyn alkulämmittelyiksi, mutta sitten olikin classicon aika, kun vastaan asettui Lähemäki bar. Muistissa oli vielä viimeksi Lähemäelle kärsitty tappio. Tällä Hazard kuitenkin nappasi voiton ja tarrasi sarjan kolmanteen sijaan.

Kauden komein maali nähtiin Taneli Huttusen toimesta, kun herra päätti viimeistellä laidalta saamansa keskityksen ilmavalla skorpioni potkulla tylsän puskemisen sijaan. Tankin suoritusta ei saatu nauhalle, mutta täältä voi ihastella muita komeita skorpioni potku maaleja. Tuolla listalla Taneli olisi aika korkealla.

 

Lähemäki Bar 15 PTS

Lähemäelle ei ollut helppo päivä, mestaruutta hamuava Wilmert iski taululle tylyt lukemat ja derby-ottelussa Hazardia vastaankin tuli kuokkaan. Joukkueen peli-ilme oli kuitenkin vallan positiivinen, pallo ja pelaajat liikkui koko ajan hyvin, eikä vastustajille annettu mitään ilmaiseksi. Hazard ottelun lukemat ovatkin ehkä hieman rumemmat mitä olisi ansaittu, mutta tällä kertaa joutui taipumaan ja tipahtamaan sarjataulukossa yhden sijan alaspäin.

 

Wilmert Old School 14 PTS

Vanhan liiton Wilmert oli päättänyt auttaa mestaruustaistossa mukana olevaa veljesjoukkuettaan, eli tavoitteena kampittaa IT Silta. Tavoitteessa onnistuttiinkin. Ottelu päättyi tasan 3-3. Wilmert OS oli kuitenkin viemässä ottelua omiin nimiinsä ennen ITSan dramaattista tasoitusta. Päivän puhutuin tilanne syntyi epäselvän rajatilanteen johdosta, Wilmert OS lopetti pelaamisen ja odotti rajaheittoa, ITSan jatkaessa pelaamista ja käyttäen tilanteen hyödyksi iskemällä tästä tasoitusmaalin. Video tarkistuksista voidaan nähdä, että pallo kävi selkeästi sivurajan ulkopuolella, joten tilanteesta riittää jossiteltavaa.

Toisesta ottelustaan WOS nappasi voiton Cafe Keidasta vastaan.

 

Cafe Keidas 9 PTS

Päivän ensimmäiseksi vastustajaksi tuli Wilmert, joka ei mestaruus jahdissaan paljon armoa antanut. Keidas ei ottelussa oikein vaan pysynyt perässä, eikä edes maalivahti Tero Markkasen lukuisat torjunnat auttaneet. Toisessa ottelussa vastaan asettui vanhempi Wilmert. Old Schoolilla ei jälka enään samaan tahtiin noussutkaan ja ottelusta tuli tiukka. Maaleja tehtiin vuoronperään molempiin päätyihin, valitettavasti viimeisellä minuutilla WOS sai tehtyä sen viimeisen ja vei ottelun 3-4.

 

Höntsä Allstars 0PTS

Ei ollut helppo päivä Höntsälläkään. Vastustajat olivat vain liian kovassa vireessä, niin FC Hazard kuin sarjakärki IT Siltakin. Pelaajia oli kuitenkin Höntsällä hyvin mukana ja asenne pysyi positiivisena molempien otteluiden ajan. Avauspisteet jäivät kuitenkin odottamaan nyt viimeistä kierrosta.