YKKÖNEN KORKKASI VIIKON SALIBANDYT
Torstai, 12 Tammikuu 2017 09:17

salibandy viivelahto

Keskiviikkona jatkettiin säbäilyä Ykkösen tahtiin. Illan ottelut olivat tiukkoja ja tasaisia. Peli oli laadukasa, ja mukaan mahtui myös muutama näyttävä maalikin. Illan kruunasi Viivelähdön ja Wilmertin kohtaaminen, joka lopulta päättyi sopuisaan pistejakoon.

SC Viivelähtö - Lakeside Hoppers 5-3

Illan avausottelu asetti heti tahdit koko kierroksen otteluille. Peli oli siistiä ja tasaista vääntämistä alusta loppuun asti. Maalit vain jakautuivat hyvinkin epätasaisesti. Ensimmäisellä Kympillä Hoppers oli aivan omaa luokkaansa, ja kuin varkain he käyttivät paikkansa hyödyksi ja taululla komeili 3-0 johto kun kellossa oli  10.50. Tämän jälkeen Viivelähtö heräsi peliin mukaan, ja jälkimmäinen 20 minuuttia mentiinkin sitten Viivelähdön vastatessa maalien tekemisestä. Hoppers ei enää kyennyt hyödyntämään paikkojaan, ja Viivelähtö viimeisteli osumia tasaiseen tahtiin. Ottelun hahmo oli Viivelähdön Henri Hyyryläinen, joka kuritti Hoppersin puolustusta tehoilla 4+0.

Wilmert - Lakeside Hoppers 3-6

Ottelu jossa molemmille joukkueille osui niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Hoppersin huonot hetket olivat vain lyhyempiä. Ensimmmäinen erä meni Wilmertille lukemin 2-1, mutta toisessa erässä Hoppers laittoikin maalitalkoot pystyyn. Wilmertin kohtaloksi koitui löysy keskustan puolustaminen. Ylihyökkäävät pakit tuottavat päänvaivaa silloin kun vastustaja pääsee nopeisiin vastahyökkäyksiin. Näistä Hoppers onnistuikin rokottamaan Wilmerttiä muutamaan otteeseen, ja ne osoittautuivatkin pelin käännekohdiksi. Hieman yllättävä, mutta kaikinpuolin ansaittu voitto Hopperssille.

SC Viivelähtö - Wilmert 4-4

Illan odotettu herkkupala tarjosi viihdyttävän ottelun josta ei vauhtia ja taitoa puuttunut. Ottelu näytti kääntyvän Viivelähdölle jo heti alkuunsa, kun ensimmäisen kympin jälkeen peli oli jo 2-0. Tästä Wilmert sisuuntui, ja se nousikin tasoihin parilla nopealla maalilla. Lisää herkkua oli vielä luvassa kun erän loppuun saatu ylivoima tuotti tulosta ja Wilmert pääsi tauolle 3-2 johdossa. Tässä kohtaa Wilmertillä oli saumat naulata peli, mutta kun et itse tee kaveri tekee. Ensin Anssi Kiljusen ruoska puhui ja Tommi Iivonen vei Viivelähdön taas johtoon. Vastaavasti nyt oli Viivelähdön hetki hyödyntää momentum, mutta he eivät siinä onnistuneet. Joukkue kaipasi selvästi tänään sivussa ollutta Osku Sirviötä. Wilmertin tasoitus koitti ajassa 25.13 kun Jesse Kiukas sai viimeistellä Mika Häkkisen oivasta passista. Viimeisellä vitosella molemmilla aukesi parikin laatupaikkaa, mutta lopulta molemmat ovat varmasti tyytyväisiä pisteeseen.