KAKKONEN ON KAHDEN KAUPPA
Keskiviikko, 11 Tammikuu 2017 08:58

 

 

MAHL kakkosdivarissa pelattiin kahden ottelun kierros ja ennakkosuosikit pitivät pintansa. Mikkelin Golf HT sekä PoNu ovat kakkosdivarissa olleet selvästi muita joukkueita edellä. Joukkueilla on tiiviit niput, jotka ovat monta vuotta pelaanneet jo yhdessä, mikä taas näkyy joukkueen pelaamisessa ja rutiinissa.

Kaikissa MAHL kiekkosarjoissa alkaa kärki ja häntä jo pikkuhiljaa hahmottua. Liigassa kolmikko on selvästi muita edellä, mutta niin on divarissakin kärki muita sarjan joukkueita edellä. Lisäksi kun II divarin kärki menee menojaan, jää II divarin pohjalle vielä kolme todella tasaväkistä joukkuetta.

Tasaista on kärjessä sekä taulukoiden alapäässä, joten jatkopelejä odotetaan kyllä todella kovalla mielenkiinnolla. Kuinka jatkopeleissä käy, pystyykö alempaa tulevat kuinka hyvin haastamaan korkeammalla divarissa olleet joukkueet.


KORTTELIKIEKKO

 

Korttelikiekko on alkanut lähiliikuntapaikoilla. Tuo omat lapset mukaan tutustumaan korttelikiekkoon. Lisätietoja saat korttelikiekosta täältä.

 

 

 

OTTELUT

 

5 28   10.01.2017 21:00 h   -   0 - 5 Raportti
5 29   10.01.2017 22:00 h   -   2 - 8 Raportti

 

 

PHR vs PoNu 0-5

 

PHR sekä Ponu pelasivat tiukan ensimmäisen erän, jossa PHR pisti koko kroppansa likoon. Joukkue antoi kaikkensa ja blokkasi huiman määrän vetoja. Jan Konga oli maalissa kuin betoni ja otti ensimmäisessä erässä lähes 19 torjuntaa. Toiseen erään kuitenkin PoNu materiaaliero alkoi näkyä. PoNu tehomiehet laittoivat jalkaa liikkeelle ja maaleja alkoi syntyä. Aku Kaipaiselle nollapeli, johon vaadittiin tällä kertaa 15 torjuntaa.

 

Team 70's vs Mikkelin Golf HT 2-8

 

Team 70's joukkueen kausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista. GM:n odotusarvot sekä pelaajien odotusarvot eivät ole kohdannut todellisuutta. Kuitenkin joukkue on II divarissa kolmannella sijalla, mutta tavoitteet oli tietenkin asetettu Mikkelin Golfin ja PoNu kanssa tasapisteisiin. Golf alkaa rakentaa itsestään jo ihan vahvaa 1 divarin nippua. Joukkue pelaa hyvää kiekkoa, ja etenkin kun joukkueen mentori, Jussi Hyvärinen palasi kehiin alkaa joukkueen pelaaminen taas kehittyä myös taktisella puolella.