TORSTAI OLI KARLAN NÄYTÖSTÄ
Perjantai, 06 Tammikuu 2017 09:41

 japiiiiiiiiii

Torstai-illassa ykkösdivari lätkää. Normaalista poiketen ohjelmassa ei ollut kuin yksi taisto, sillä Heartsin pelurit olivat vielä loman vietossa. Hearts:n ja Saharan välinen ottelu siirrettiin ensi viikon keskiviikoksi. Illan kamppailussa vastakkain olivat TOP 10 ja HC Karla. Ottelu oli viihdyttävä ja se tarjosi paljon hienoja suorituksia.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

34   05.01.2017 21:00 h   -   2 - 5 Raportti

 

RAPORTTI

 

TOP 10 - HC Karla 2-5

Otteluun olivat molemmat joukkueet saaneet hyvin miehiä paikalle. Molemmilta oli tosin syömähampaita poissa. TOP:n puolelta puuttui Sami Pekkanen, ja Karlan riveistä oli poissa tutkapari Myyryläinen-Huttunen. Pelin alku oli täysin TOP:n hallintaa ja olikin suorastaan ihme että maaliverkkoa ei saatu venyttää kertaakaan. Siitä piti huolen kehno viimeistely, ja Karlan maalilla pelannut Aku Kaipainen. Ensimmäiseen 5 minuuttiin TOP:n olisi pitänyt johtaa ottelua 2 tai 3-0. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. sitten tuli pari jäähyä ja Karla pääsi peliin kiinni. Ensimmäinen YV ei vielä tuonut tulosta, mutta toisella kertaa napsahti. Siihen perään heti 2-0 ja kolmannella YV:llä Niko Intke teki taukolukemiksi 3-0. Ottelun lopullinen Niitti nähtiin ajassa 15.59, kun Jani Siiskonen tinttasi pelin 4-0:n. Tästä ei TOP 10 enää toipunut, ja loppu meni pelailuksi. Lopulta taululla komeilivat Lukemat 2-5.

Karla oli ottelussa täysin omaa luokkaansa. Se ei hötkyillyt. Hyökättiin ja puolustettiin joukkueena. Myös joukkueen syöttötyöskentely oli korkealla tasolla. Siihen päällä kun lisätään se että Karla ei jäähypenkkiä kuluttanut oli menestysresepti valmis. TOP oli yllättävän vaisu, eikä se ansainnut ottelusta yhtään tuon enempää.

 

Illan kolme tähteä:

3 tähteä | Niko Intke HC Karla

2+1 Niko oli siellä missä tapahtui

2 Tähteä | Akseli Räsänen TOP 10

2+0 TOP 10:n harvoja valopilkkuja eilen

1 tähti | Jani Siiskonen HC Karla

1+2, Iski lopullisen niitin ottelulle 4-0 maalillaan

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.