TEAM 70´S HURJASSA ISKUSSA
Torstai, 05 Tammikuu 2017 11:20

salibandy slide team70s

Kakkosdivari sai myös aloittaa tämän vuoden säbät, ja tulessa olikin 3 joukkuetta. Team 70´s esiintyi erittäin vakuuttavasti napaten komeasti 2 voittoa. Mahalaskun vuosi ei alkanut kovinkaan hippeissä tunnelmissa. Tukkaan tuli molemmissa peleissä, eivätkä esitykset hurraa huutoja aiheuttaneet. Nyt on vuosi kuitenkin polkaistu käyntiin ja tästä jatketaan.

FC Mahalasku - Team 70´s 1-5

Ottelu oli alusta loppuun täysin Tiimin näpeissä. Peli kulki erittäin mallikkaasti ja jälki oli sen mukaista. Hyökkäyksiin löytyi erilaisia kombinaatiota ja puolustus oli tiivis ja yhtenäinen. Mahalasku ei voinut kuin roikkua mukana. Tiimi johti erätauolla jo 3-0, ja kun heti toisen erän kärkeen tuli 4-0 näytti peli ratkenneen. Mahalaskun toiveet nousivat vielä upean 4-1 kavennuksen jälkeen, mutta kiri tyrehtyi Joonas Luntan 5 minuutin jäähyyn ja suihkukomennukseen. Ylivoimalla Tiimi iski viimeisen naulan Mahalaskun arkkuun ja poistui kaukalosta voittajana lukemin 5-1.

FC Mahalasku - TOP 10 0-6

Mahalasku lähti kirkastamaan kilpeään Tiimi tappion jälkeen. Ottelusta muodostui kuitenkin hyvin yksipuolinen TOP:n näytös. Joukkue ei turhaan höntyillyt, vaan joukkue syötteli Mahalaskun solmuun useita kertoja, ja lukemat olisivat voineet olla vieläkin suuremmat, jos paikoista olisi rangottu tehokkaammin. Tästäkin huolimatta erittäin vakuuttava voitto TOP:lle, joka ratkaisi matsin jo ensimmäisen 6 minuutin aikana mennen 2-0 johtoon. Vaikka lukemat repesivät vasta viimeisen kympin aikana, ei Mahalasku missään vaiheessa pystynyt haastamaan TOP:pia. Kovimmin Mahalaskua kurittivat Joni Kauppinen 3+0 ja Esa Nissinen 1+3.

Team 70´s - TOP 10 7-3

Aina ei mene nallekarkit tasan. TOP 10 vei ottelua mielinmäärin, mutta kun maalit ratkaisevat oli tulos nähdyn lainen. Tiimi puolusti tiiviisti Park the Bus taktiikalla, ja se sai täten riisuttua TOP:n aseista. Tiimi onnistui paikoistaan kovalla prosentilla, kun vastaavasti TOP 10 laukoi tolppiin, päin veskaria tai päätyseinään. Muutamassa Tilanteessa onnikin oli Tiimin puolella kummassikin päässä kenttää, mutta tästä huolimatta voitto oli täysin ansaittu. Onnistumisia tuli erittäin laajalla rintamalla, sillä maaleja kirjautti peräti 5 eri pelaajaa. Ottelu tarjosi kaikinpuolin hyvää viihdettä.