LIIGA AVASI VUODEN 2017
Tiistai, 03 Tammikuu 2017 07:48

 jkiekko acp

 

Vuosi 2017 avattiin Kiekon Liiga matseilla. Muutaman viikon tauko on varmasti tehnyt joukkueille hyvää lähdettäessä runkosarjan loppusuoraa kohti. Illan Hahmo oli Kai Tillanen, jonka Torjunnoista olisi saanut yhden Urheiluruudun verran materiaalia. Huomiotavaa on myös JOT tappio, sillä nyt voidaan puhua jo tappioputkesta, sillä tämä oli toinen peli peräjälkeen minkä JOT hävisi.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Nuorten Young Guns- kiekkovuoro

KE 16.11.2016 klo 20.00-21.00 | Harjoitushalli, 2€ kerta

Ottelut

 

29   02.01.2017 21:00 h   -   4 - 0 Raportti
30   02.01.2017 22:00 h   -   4 - 2 Raportti

Raportti

 

HydO - Wilmert 4-0

Vuoden ensimmäinen ottelu, joka jatkoi siitä mihin viime vuonna jäätiin. Ottelu oli HydO:n hallintaa alusta loppuun. Wilmert oli saanut jalkeille vain 7 kenttäpelaajaa, ja se tekikin ottelusta selviytymistaistelun. asiaa ei auttanut yhtän mika Häkkisen suihkukomennus 11 minuutin kohdilla. HydO siis hallitsi ottelua miten tahtoi, eikä Wilmert saanut missään vaiheessa hippaa vastustajastaan. Ottelun loppulukemat eivät sinäänsä kerro koko totuutta, sillä Wilmertillä lainavahtina pelannut Kai Tillanen teki tukun toinen toistaan upeampia torjuntoja. Tämä piti lukemat siedettävinä. Loppua kohden Wilmert pääsi hieman peliin mukaan, mutta HydO maalilla varmasti operoinut Jarkko Pöyry hoiti vähät hommansa kunnialla.

 

AC Päämaja - Jukurit OT 4-2 

Kahden taitojoukkueen kohtaaminen tarjosi juuri odotetunlaisen ottelun, joskin lopputulos oli hieman yllättävä. peli oli harrastekiekkoa parhaimmillaan. Kiekko ja miehet liikkuivat sulavasti, ja molemmat joukkueet rakentelivat hienoja hyökkäyksiä. Koko pelin ajan ACP pysytteli kuitenkin sen yhden askeleen edellä, eikä se päästänyt OT:ta missään vaiheessa kuskin paikalle. JOT maalilla Kai Tilanen jatkoi siitä mihin oli "Alkulämmittelyssä" jäänyt. Mies kirjaimellisesti seisoi päällään ja torjui silloinkin kiekkoja. Maja kuitenkin onnistui löytämään keinot Tillasen ohittamiseen, vaikka tuskaa se ajoittain tuottikin. Toinen ottelun hahmoista oli ACP:n Iivo Hokkanen, joka nakutteli 2+2

 

3 tähteä | Kai Tillanen WIlmert/JOT

Vaikka tilille tuli kaksi tappiota mahtui iltaan niin monta näyttävää koppia, että paikka illan tähtenä on ansaittu

2 Tähti | IIvo Hokkanen AC Päämaja

2+2, Löysi keinot Kaitsun ohittamiseen

1 tähti | Tuomas Harju HydO

0+3. Tuomas teki hyvin töitä kahteen suuntaan, ja palkintona oli hatullinen syöttöpinnoja

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.