Torstai-illassa ykkösdivari lätkää. Joulun alla vierailtiin taas harjoitushallin puolella ja pelattiin hieman aikaisemmin, jotta kerettäs paremmin kinkun paistoon.

Ottelut

22.12.2016 18:30 h HC Karla  -  Mipro 3 - 3
  22.12.2016 19:30 h Star Expert  -  TOP 10 0 - 7

HC Karla - Mipro 3-3

Ottelu alkoi Mipron hienoisesti hallitessa, viiden minuutin pelin jälkeen joukkue johtikin jo 0-2 ottelua. Seuraavien viiden minuutin aikana Karla pääsee hyvin peliin mukaan tasoittaa ottelun Joonas Pullisen osumilla. Ottelu jatkuu tasaisena aaltoillen päästä päähän. Parin kymmenen minuutin pelin jälkeen Jari Stockus siirtää Mipron jälleen johtoon, mutta Arttu Putkinen tasoittaa hetkeä myöhemmin. Nämä jäikin sitten ottelun loppulukemiksi. Molemmat maalivahdit, Karlan Kari Hänninen ja Mipron lainavahti Mikko Vahvaselkä, pelasivat mainon ottelun ja onnistuivat pitämään ottelun suhteellisen vähämaalisena.

Star Expert - TOP 0-7

Tälle kierrokselle oli Toppikin saanut lähes koko rosterin mukaan pelaamaan, mahtoikohan joulusiivoukset olla käynnissä noin ilta-aikaan... Mutta myös tämä ottelu alkoi tasaisena, mentiin päästä päähän ja molempien joukkueiden maalivahdit napsi varmoja koppeja. Niin meni ensimmäinen erä. Ja heti toisen erän alusta Top 10 otti homman totaallisesti haltuun. Peli painettiin täysin Star Expertin päähän ja Toppi paukutti maaleja kauhealla prosentilla. Tehokkaimpana vihreänä Mika Viitikko 3+1 tehoilla.

Illan kolme tähteä:

3 tähteä | Mika Viitikko TOP 10

Illan tehokkain 3+1 pisteellä

2 Tähteä | Janne Tulla TOP 10

Nollapeli on nollapeli

1 tähti | Joonas Pullinen HC Karla

2+1, ottelu meinasi jo karata Karlalta, mutta Pullinen onnistui tärkeissä paikoissa

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.