MAHL liikuttaa aikuisia eri lajeissa sekä vuoroilla ympäri vuoden. Toiminta jakaantuu kesäkauteen ja talvikauteen. Jokainen aikuinen on tervetullut mukaan iästä riippumatta. Jokaiselle löytyy pelipaikka, MAHL kokoaa jokaiseen sarjaan joukkueita, joihin yksittäiset heepot pääsevät mukaan pelaamaan.

 

Sarjatoiminta koostuu joukkuetoiminnasta, jossa keskiössä on joukkueet. Jokainen voi ilmoittaa sarjaan oman joukkueensa, jonka kanssa tulla pelaamaan. Joukkue voi koostua työyhteisöstä, kavereista ja vaikka alueen naapureista. Mutta jos ei ole joukkuetta, mukaan voi tulla myös yksittäisena pelaajana MAHL joukkueisiin ja tätä kautta tutustua uusiin ihmisiin. Sarjatoiminta kestää aina koko kesä- tai talvikauden, ilmoittautuminen tapahtuu kesäkaudelle ennen toukokuuta ja talvikaudelle viimeistään elokuun aikana.Turnauksiin voi ilmoittaa joukkueen ja tulla omalla ryhmällä kokeilemaan MAHL touhua. Turnaukset on oiva tapa tutustua MAHL toimintaan.

 

Avoimet pelivuorot pyörivät viikoittain. Tällä hetkellä avoimia vuoroja on vain naisille. Vuorot voivat vaihdella kausittain, ja viikon avoimet pelivuorot näkyvät aina etusivulla. Vuoroilla on hyvä ensimmäisen kerran saavuttaessa ilmottautua ennakkoon myclub tunnusten luomista varten. Vuorolla kävijät laskutetaan myclubin kautta. Vastassa on MAHL väki, joka ottaa teidät pelivuorolla vastaan.

 

Ilmoittautuminen joukkuesarjoihin ja turnauksiin tapahtuu jokaiselle lajille luodun ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautumislomakkeet löytyvät lajien sivuilta.

 

 

Lisätiedot toiminnasta

 

Mikko Luukkonen

mikko(at)mahl.fi

044 209 9199

 

 

 

 

UUDET PELAAJAT

 

Mikäli sinulla ei ole omaa joukkuetta, mutta pelaaminen kiinnostaa, olethan yhteydessä Mikko Luukkoseen.