MAHL aloitti Hyvinvoinnin virtaa Mikkelissä- hankkeen avulla järjestämään toimintaa myös nuorille. Hankkeen aikana nuorille kokeiltiin erilaisia toimintoja, tapahtumia sekä vuoroja, joilla pyrittiin lisäämään nuorten liikuntaa ohjatussa toiminnassa. Hankkeen avulla alkanut nuorten toiminta on pääsääntöisesti pelaamista ja hauskanpitoa harrasteliikunnan periaatteella, tosissaan muttei totisesti.

 

MAHL tarjoaa vaihtoehdon nuorisoliikunnalle ja toivoo että kilpatoiminnan jälkeen nuorilla on vielä mahdollisuus pysyä lajinsa parissa harrastepuolella, samalla myös kokeilla uusiakin lajeja. Unohtamatta toki niitä nuoria, jotka eivät ole koskaan lähteneet seuratoimintaan mukaan ja haluavat pelata eri pallopelejä. Young Guns- toiminta tarjoaa nuorille mahdollisuuden monipuoliseen liikuntaan eri lajien parissa ja mikäli et ole koskaan harrastanut kyseistä lajia, toimintaan on helppo tulla mukaan avoimien pelivuorojen kautta jossa kaikki pääsevät pelaamaan.

 

 

 

YOUNG GUNS KIEKKO

 

Kaikille 13-17- vuotiaille avoin kiekkovuoro. Vuorolla voi käydä oman maun mukaan ja maksut perustuvat käytyihin kertoihin. Vuorolla kerätään osallistujalistaa, jonka mukaan vanhemmille lähetetään laskut toimintakauden päätyttyä. Vuorolla pelataan harrastekiekkosäännöin, taklaukset sekä lämärit eivät ole sallittuja.

 

Varusteet:

Varusteina kaikille toivotaan täyttä jääkiekon varustepakettia. Mutta alkuun pakollisina kelpaavat, ristikkokypärä, polvisuojat, kaulasuoja, maila, luistimet sekä hanskat. Toiminnan aikana pyritään kaikille hommaamaan täysi varustepaketti, keräysten sekä kierrätyksen kautta.

 

Ohjaajat:

 

 

 

YOUNG GUNS SALIBANDY

Kaikille nuorille 13-16- vuotiaille avoin salibandyvuoro maanantaisin klo 20.00-21.00 5.9.2022 alkaen Rantakeitaalla. Rentoa pelaamista ohjatulla vuorolla. Vuorolla on mahdollista kokeilla veskarina oloa, MAHL tuo paikalle maalivahdin varusteet. Myös lainamailoja löytyy.

Aijempaa kokemusta lajista ei tarvita. 

 

Hinta ja ilmoittautuminen:

25€/syksy, 35€/kevät. Laskutetaan syys- ja kevätkauden päätteeksi.

 

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

Varusteet: 

Varusteina tulee olla sisäliikuntavarustus. Oma maila mukaan ja suojalaseja suositellaan. Lainamailoja löytyy niitä tarvitseville.

 

Ohjaaja:

Alex Tavast