EI MITÄÄN UUTTTA II-DIVARIN AURINGON ALLA
Keskiviikko, 14 Joulukuu 2016 09:36

 jaakiekko kuva golf

Tiistaina oli tuttuun tapaan II-Divari-kierros. Otteluista ei hirveästi jää jälkipolville kerrottavaa. Pelit olivat ohi jo ensimmäisten erien jälkeen. Kärkikaksikko ei petä. II-Divarin mestaruus on selvästi kahden kauppaa.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

4 24   13.12.2016 21:00 h -   -   10 - 1 Raportti
4 25   13.12.2016 22:00 h -   -   1 - 8 Raportti

 

Mikkelin Golf HT - Cafe Keidas 10-1

Otteluun lähdettäessä Keitaalla oli aivan uusi tilanne käsiteltävänään. Alla historian ensimmäinen voitto, ja suuri halu jatkaa voittojen tiellä. Kopissa Kuokkanen arpoo pysyäkkö pisteet tuoneessa harmaassa paidassa, vai vaihtaakko keltaiseen...?Ottelu olikin siten kaikkea muuta kuin tasainen. Golf nakutti pelin pakettiin jo ensimmäisessä erässä, eikä Keidas päässyt oikein missään vaiheessa peliin mukaan. Keitaan kohteloksi koituivat jäähyt ensimmäisellä kympillä, joista Golf rokotti kahdesti. Toinen erä olikin sitten vain pelkkää pelailua. Ainut tahra Golfin pelissä oli nollanmentys ottelun lopussa. Rankimmin keidasta rankaisi Kiisken Mikko hatullisella maalejaja parilla syötöllä päälle. 

 

Team 70´s - PoNu 1-8

Peli noudatteli hyvinkin samaa kaavaa kuin illan ensimmäinen. PoNu karkasi jo avauserässä horisonttiin, ja toinen erä oli enempi ja vähempi pelailua. PoNu liikutteli kiekko vallan mallikkaasti, eikä Tiimi saanut PoNu:sta hippaa missään vaiheessa. Tiimin moraali on ollut hieman koetuksella, ja joukkue kaipaakin kovasti Juuso Vuokiota takasisin riviin. Tehojen puute on tällähetkellä Tiimin suurin murheen aihe. Voitolla PoNu pysyi Golfin kanssa tasapinnoissa sarjan kärjessä. KOvimma tehot keräsi tuttu kaksikko  Matiskainen-Karhu: 5 pinnaa miehheen. 

 

Illan kolme tähteä:

3 tähteä | Teppo Yli-Karro Mikkelin Golf HT 

1+4 Kavereiden on helppo latoa maaleja noista passeista.

2 Tähteä | Olli Karhu PoNu

3+2 Jälleen kammo tehot. JOhtoo pistepörssiä ylivoimaisesti

1 tähti | Jesse Matiskainen PoNu

1+4 Jesse oli pirteällä pelipäällä. Karhun kanssa on kiva pelata.

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.