SUOMU VOITTI VIIMEINKIN
Tiistai, 13 Joulukuu 2016 07:38

 jkiekko pohja jukurit

 

Viikko käynnistyi tuttuuntapaan Liiga kiekolla. Illan ottelut olivat hyvin erillaisia. Ensimmäisessä pelissä Maja murjoi Wilmertin maanrakoon. Mutta yllätysvoittoa illalle ennakoinut Pasi Pippuri tiesi yllätyksestä, se tuli vain pelin viiveellä. SuomU nappasi upean taistelun jälkeen kauden avauspisteensä kaatamalla JOT:n 7-5.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Nuorten Young Guns- kiekkovuoro

KE 16.11.2016 klo 20.00-21.00 | Harjoitushalli, 2€ kerta

 

Ottelut

25   12.12.2016 21:00 h   -   10 - 4 Raportti
26   12.12.2016 22:00 h   - SuomU   5 - 7 Raportti

 

Raportti

AC Päämaja - Wilmert 10-4

Molemilla joukkueilla oli hyvin pelaajia paikalla, ja se loi positiivista mieltä molemmille joukkueille. Wilmert kesti Majan kyydissä hyvin mukana ensimmäisen kympin, ja näytti siltä että Majan haastaminen voisi onnistua. Sitten alkoi kuitenkin tulla liikaa virheitä omassa päässä, ja niistä rokotettiin armotta. Wilmertin taitelutahto laantui, ja toinen erä olikin enempi pelkkää pelailua. Kun kello näytti täyttä aikaa oli taululla rumat 10-4 lukemat.

Majasta suurimman pistepotin keräsivät Iivo Hokkanen (2+2 )ja Jesse Kiukas 1+3

 

Jukurit OT - SuomU 5-7

Illan toinen matsi tarjosikin sitten viihdettä koko illan edestä. Ottelun alku ei luvannut SuomU:lle kovinkaan ruusuista, sillä vain puolen minuutin pelin jälkeen JOT otti johdon. Tästä ei kuitenkaan lannistutta, vaan SuomU kipusi peliin mukaan. SuomU siirtyi jo 3-1  ja 4-2 johtoon. JOT ei kuitenkaan luovuttanut. Kimmo Kanervan ja Jouni Huttusen maaleilla JOT nousi jälleen tasoihin. SuomU kuitenkin kuittasi jälleen johdon itselleen Janne Lappalaisen maalilla, mutta sekään ei vielä riittänyt, sillä Tero Palosaari toi JOT:n vielä kerran rinnalle. Ottelun kaavan mukaisesti SuomU siirtyi jälleen kerran johtoon Timi Lappalaisen hieman onnekkaalla maalilla. Peliä oli pelatu tässä vaiheessa 26.04. JOT aloitti jälleen rynnistyksen, mutta tällä kertaa SuomU ei enää päästänyt heitä rinnalle. JOukkue puolusti tiiviiisti ja kurinalaisesti. Loppuun vielä sinetti tyhjän verkkoon ja SuomU:n ensimmäinen voitto näki päivänvalon.

 

3 tähteä | Anssi Kiljunen

1+2 Anssi oli illan näkyvin hahmo. Teki kovasti töitä ja teki monta tärkeää katkoa puolustuspäässä. Sattuipa mukaan yksi upea maalikin.

2 Tähti | IIvo Hokkanen AC Päämaja

2+2, piti vastustajaa pujottelukeppeinä

1 tähti | Mikko Vahvaselkä SuomU

Otti muutaman Game Saverin suomU:n maalilla kun niitä tarvittiin. Oli isossa roolissa Hankkimassa SuomU:lle avausvoittoa

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.