VILTTIKETJU HURJASSA VIREESSÄ
Torstai, 15 Joulukuu 2016 00:00

 

SalibandyVILTTIKETJUSLIDE

 

Keskiviikkona jatkettiin säbäilyä Ykkösen tahtiin. Illan outona yksityiskohtana, jokaiselta joukkueelta olivat omat ykkösmaalivahdit hävinneet ja joukkueet turvautuivat lainavahtien käyttöön. Vauhtia ja maalirikkaita pelejä oli tällä kertaa tarjolla yllin kyllin.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut

  2 14.12.2016 19:40 h Team Hyvis  -  Lakeside Hoppers 2 - 6  
 
  2 14.12.2016 20:20 h Lakeside Hoppers  -  FTB Vilttiketju 2 - 4  
 
  2 14.12.2016 21:00 h Team Hyvis  -  FTB Vilttiketju 1 - 11  

 

Raportti

 

Team Hyvis - Lakeside Hoppers 2-6

Hyvis oli saanut tällä kertaa mukaan vain kaksi vaihtopelaajaa, tämä fakta näkyi ottelussa selkeästi. Hoppersilla oli taasen melkein jopa liikaakin miestä mukana. Ottelu alkoi ja eteni Hoppersin hallitessa hienokseltaan palloa ja kenttätapahtumia, Hyviksen iskiessä nopein kontrolloiduin vastaiskuin. Hoppers käytti paikkansa tehokkaasti hyväksi ja maalasi tasaiseen tahtiin pitkin ottelua. Hyvis onnistui iskemään kavennuksen pariin otteeseen. Ottelun hahmoina hattutemput paukutelleet Hoppersin Lasse Siiskonen 3+0 ja Marko Määttä 3+0.

 

 

Lakeside Hoppers - FTB Vilttiketju 2-4

Kenttätapahtumiltaan ottelu oli tiukka ja tasainen molempiin suuntiin.  Vilttiketjulta löytyi pari yksilöä, jotka vikkelyydellään aiheutti suurempaa hämminkiä Hoppersin puolustukselle. Peli eteni reilu kymmenen minuuttia ennen kuin maalihanat aukesi, ja aukaisijana toimi Vilttiketjun Tommi Kekäläinen. Tästä seuraavat kymmenen minuuttia olivat Vilttiketjulta tehokkaita ja he viimeistelivät kolme maalia lisää. 22 minuutin kohdalla Hoppers sai vihdoin maalitilinsä auki ja iskikin samantien puoleen minuuttiin kaksi maalia ja nousi peliin selkeästi mukaan. Hoppersin loppukiri ja painostus ei kuitenkaan enää kongretisoitunut maalien muodossa, joten mukava voitto Vilttiketjulle.

 

 

Team Hyvis - FTB Vilttiketju 1-11

Hyvikseltä lähti toinen vaihtopelaajista pois tästä ottelusta ja vastaan asettui kovassa vireessä oleva Vilttiketju, lähtökohdat eivät olleet kauniit, eikä sen puoleen loppulukematkaan. Ottelun alku oli kyllä kohtalaisen tasaista, Vilttiketjumeni johtoon, Hyvis tasoitti...mutta jo viiden minuutin kohdalle alkoi näkyä vaihtomiesten puuttuminen Hyviksellä. Vilttiketju otti käytännössä koko ottelun haltuunsa ja viimeisteli paikoistaaan tappavan tehokkaasti. Vilttiketjun johtotähtinä toimivat Tommi Kekäläinen 4+1, sekä vikkelät Rautiaisen veljekset Timo 3+1 ja Heikki 2+2.