VIIKKO KÄYNNISTYI LIIGAKIEKOLLA
Tiistai, 29 Marraskuu 2016 08:19

 

 jkiekko pohja jukurit

 

Viikko potkaistin käyntiin liigakiekolla. Nyt viimeistään opittiin ettei tärkeintä kiekonhallinnassakaan ole se määrä, vaan laatu.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Nuorten Young Guns- kiekkovuoro

KE 16.11.2016 klo 20.00-21.00 | Harjoitushalli, 2€ kerta

 

Ottelut

21 28.11.2016 21:00 h Jukurit Old Time  -  HydO 5 - 1 Raportti
22 28.11.2016 22:00 h SuomU  -  AC Päämaja 2 - 6 Raportti

 

Raportti

 

Jukurit OT - HydO 5-1

 

HydO lähti otteluun hyvällä sykkeellä ja piti ottelun pääosin Jukureiden päässä. Reilun kuuden minuutin jälkeen HydO sai palkintonsa ja siirtyi 1-0 johtoon. Jukurit oli ensimmäiset kymmenen minuuttia suorastaan jyrän alla, mutta etenkin Kai Tillasen loistavan vireen ansiosta lukemat pysyi siedettävinä. Pikkuhiljaa Jukuritkin alkoivat saade tehtyä kunnollisia vastahyökkäyksiä, kymmenen minuutin pelin jälkeen syntyi tasoitus. Näistä asetelmista mentiin sitten tauolle. Toisessa erässä HydO jatkoi painostamistaan, Kai Tillanen oli ilmiömäinen, mutta nyt Jukureiden konkarihyökkäjätkin olivat heränneet ja JOt-hyökkäyksiä alkoi tulla tiuhempaan tahtiin ja ennen kaikkea onnistumisia korkealla prosentilla. Lopulta pisteet siis Jukureille komealla tuloksella. 

 

 

SuomU - AC Päämaja 2-6

 

AC Päämajalla oli hieman rosteri vajautta, valmentaja joutui painamaan paniikkinappia ja siirtämään maalivahti Mikko Vahvaselän kenttäpelaajaksi ja lainaamaan luukulle jonkun jääpalloveskan. SuomUn miehistö oli paljon terveemmällä pohjalla ja vaihtomiehiä riitti lähes jokaiselle. Mutta AC Päämajan Jesse Kiukas oli liian liukas. Viiteen minuutiin mies kerkesi alustaa kaksi maalia ja hetkä myöhemmin iski itse 0-3 taululle. Pahalta näytti SuomUn kannalta, mutta erätauolla SuomU sai vähän kasattua ajatuksiaan ja vastustajassa alkoi ko näkymään väsymyksen merkkejä. Heti toisen erän alkuun kavennus ja hetkeä myöhemmin toinen, SuomU oli taas pelissä mukana. SuomU yritti kyllä kovaa, mutta ACP vaan pääsi kuitenkin iskemään lisäosumia tasaiseen tahtiin, täysipistepotti jäi siis AC Päämajalle.

 

 

Illan kolme tähteä.

3 tähteä | Kai Tillanen Jukurit Old Time

42 torjuntaa, 97,67%, piti joukkuettaan pystyssä kriittisillä hetkillä

2 Tähti | Jesse Kiukas AC Päämaja

1+4, piti vastustajaa pujottelukeppeinä

1 tähti | Petri Lehtonen Jukurit Old Time

1+4, nousi tiukassa paikassa ratkaisuhahmoksi

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.