MAHL SALIBANDY II DIVARI STARTTASI
Torstai, 24 Marraskuu 2016 13:38

Keskiviikkona pyörähti käntiin salibandyn II-divari. Avausiltana toisistaan mittaa ottivat Team 70´s, Jälkipeli Bouncers sekä Höntsä Allstars. Illan ottelut olivat tasaisia, ja ensituntuma onkin että nyt joukkueilla on oikeat sarjatasot millä pelata.

Jälkipeli Bouncers-Team 70´s 3-3

Ottelu oli erittäin tasainen alusta loppuun asti. Tiimi hallitsi ottelun alkua hienokseltaan, mutta niin vain Portsarit siirtyivät johtoon. Tämän jälkeen Tiimi sivalsi nopeaan tahtiin kaksi maalia, ja tauolle mentiinkin Tiimin 2-1 johdossa. Toisen erän alkajaisiksi Jesse Matiskaisen jäähy kostautui, kun Marko Skippari vie YV-maalillaan Tiimin jo 3-1 johtoon. Ratkaisun makua oli ilmassa, kun ajassa 24.11 Iiro Paakki lähti suihkuun 5+20 minuuttisen saattelemana. Tiimi alkoi kuitenkin hätäillä, eikä se saanut pakkopeliään pyörimään. Paniikki vain lisääntyi kun Olli Karhu kavensi tilanteeksi 2-3, kellon näyttäessä 27.50. Jälkipeli Bouncers jatkoi painostustaan AV:lla ja se tuotti tasoituksen juuri alivoiman loppuessa. Näihin lukemiin taisto myös päättyi.

Ottelun hahmo Olli Karhu 2+1

Team 70´s- Höntsä Allstars 4-2

Höntsä sai otteluun lentävän lähdön Tiimin vielä surkutellessa edellisen ottelun tulosta. Ensimmäinen kymppi meni täysin Höntsän komennossa, ja taululla komeilikin lukemat 0-2, mutta paikkoja oli useampaankin täysosumaan. Tiimi sai kuitenkin koottua rivinsä ja sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Eetu Skippari otti tahtipuikon käteensä ja alkoi Hilata joukkojaan eteenpäin. Erän loppuun pari maalia ja tauolle lukemissa 2-2. Tiimi hallitsi toista erää mielin määrin ja se punnersi itsensä väkisin ohi. Höntsä koitti roikkua mukana, mutta se ei vain löytänyt keinoja Skipparin pysäyttämiseen. Ensin Skippari vei Tiimin johtoon, ja viimeisellä minuutilla tarjoili Kalle Savolaiselle tyhjän maalin.

Ottelun hahmo Eetu Skippari 3+1

Jälkipeli Bouncers-Höntsä Allstars 7-3

Ottelun ensimmäinen erä oli erittäin tasaista vääntöä. Hyökkäykset aaltoilivat päädystä toiseen ja peli soljui mukavasti. Maalinteossakin onnistuttiin. Höntsä hyödynsi paikkansa pikkuisen paremmin ja tauolle mentiin Höntsän johtaessa 2-1. Toiseen erään tuli sisuuntunut Jälkipeli Bouncers. Heti alkajaisiksi rinnalle sitten ohi ja lopuksi karkuun. Höntsällä alkoi jalka painaa, eivätkä he jaksaneet enää puolustaa kurinalaisesti oman maalin edustaa. Vielä sekaan muutama onnekas pomppu niin tulos on tuossa.