KESKIVIIKKONA OLI YKKÖNEN IRTI
Torstai, 24 Marraskuu 2016 07:43

 jääkiekkosarja

 

Eksoottinen kiekkopäivä keskiviikko tarjosi ykkösdivaria eksoottisessa harjoitushallin miljöössä.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

  3 20 23.11.2016 20:00 h HC Karla  -  TOP 10 2 - 3  
 
  3 21 23.11.2016 21:00 h Mipro  -  Star Expert 6 - 1  

 

 

HC Karla - TOP 10  2-3

 

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun voittajan asenteella. Kova yrittäminen tiukan tuomarilinjan kanssa eskaloitui lievänä jäähyilynä. Kuuden minuutin jälkeen Karlan Janne Myyryläinen sai iskettyä 1-0 taululle kun joukkueet pelasivat neljällä neljää vastaan. Toppi sai tasoittu ensimmäisen erän loppuun Akseli Räsäsen maalilla. Toisessa erässä molemminpuoleinen jäähyily jatkui. Lopulta nähtiin ylivoimamaalikin, kun TOP 10 onnistuu Marko Tuhkalaisen toimesta siirtymään johtoon. Ja vain hetkeä myöhemmin sama mies iskee toistamiseen. Karla onnistuu vielä tekemään kavennuksen ylivoimalla, mutta sen lähemmäs kiri ei riitä. Tiukka ja vauhdikas ottelu.

 

 

Mipro - Star Expert 6-1

Mipro oli tänään vallan hurjassa tikissä.. Mipro otti ottelun hallintaansa alusta asti eikä oikein antanut Expertille missään vaiheessa saumaa. Mipro iski maaleja läpi ottelun tasaiseen tahtiin, ja Star Expert onnistui ohittamaan maalissaan varmasti pelanneen Jari Sarjan vain kertaalleen. Ottelun hahmona oli Mipron Jari Stockus, joka hääräsi hurjat tehot 2+2. 

 

 

Illan kolme tähteä:

3 tähteä | Jari Stockus Mipro

2+2, selkein syy Mipron hyvään suoritukseen

 

2 Tähteä | Marko Tuhkalainen TOP 10

2+0 maalit tuli tehtyä  kriittisillä hetkillä

 

1 tähti | Jari Sarja Mipro

Piti ensin lainavahtina Karlan mukana taistelemassa pisteistä, ja sitten varma peli "omassa joukkueessa". Molemmissa matseissa pari game saveria.

 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.