VIIKONLOPPUNA PELATTIIN SALIBANDYA!
Maanantai, 21 Marraskuu 2016 11:41

 salibandy viivelahto

 

Viikonloppuna pelailtiin sekä liigasäbää että divaria. Liigassa kärkijoukkueet pelailivat ristiin joten uusi sarjakärki on jo keskiviikkona kierroksen pelinsä pelannut RiSaba. Divarin karsintalohko B saatiin taputeltua ja Ykköseen suoraan nousivat Viivelähtö, Lakeside Hoppers sekä Weikkoset. Vertailupaikalta Ykkösen paikan otti lohko Been Team Hyvis, joten lohko Aan Huru-Ukot jäävät Kakkoseen. Loput Kakkosen joukkueet ovat Team MHS, FC Mahalasku sekä MAHL Ikärit/Höntsä Allstar.

 

Huom!

Kakkosdivari potkaistaan käyntiin jo tällä viikolla! Tämän viikon aikataulut ovat seuraavat:

 

Ke 23.11

19.40 Jälkipeli Bouncers - Team 70's

20.20 Team 70's - Höntsä Allstar (ikärit)

21.00 Jälkipeli Bouncers - Höntsä Allstar (ikärit)

 

Pe 25.11

18.10 TOP10 - Huru-Ukot

18.50 Huru-Ukot - FC Mahalasku

19.30 TOP10 - Team MHS

20.10 Team MHS - FC Mahalasku

 

Loput Divareiden aikataulut isketään nettiin tiistain aikana.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut

 Liiga
  18 18.11.2016 18:15 h Taloasema  -  FC Hazard 5 - 4  
 
  19 18.11.2016 18:55 h Pöyryn Pantterit  -  Taloasema 7 - 4  
 
  20 18.11.2016 19:35 h FC Hazard  -  Team KalU 2 - 1  
 
  21 18.11.2016 20:15 h Team KalU  -  Pöyryn Pantterit 6 - 0  

 

Divari lohko B
  5 15 19.11.2016 12:00 h Lakeside Hoppers  -  FC Mahalasku 4 - 4  
 
  5 16 19.11.2016 12:40 h FC Mahalasku  -  Team MHS 3 - 4  
 
  5 17 19.11.2016 13:20 h MAHL Ikärit  -  Lakeside Hoppers 1 - 7  
 
  5 18 19.11.2016 14:00 h MAHL Ikärit  -  Team MHS 1 - 3  
 
  5 19 19.11.2016 14:40 h Weikkoset  -  SC Viivelähtö 0 - 5  
 
  5 20 19.11.2016 15:20 h SC Viivelähtö  -  Team Hyvis 9 - 0  
 
  5 21 19.11.2016 16:00 h Weikkoset  -  Team Hyvis 6 - 5  

 

 

Raportti

Liiga

 

Taloasema - FC Hazard 5-4

Taloasema oli saanut kentälle kaksi kentällistä miehia, mukana paljon uusia kasvoja. Taloaseman kova prässi aiheutti vaikeuksia Hazardin pelin avaukseen. Taloasema hallitsi palloa ja hyökkäsi rajusti, Hazard iski vastaiskuin, maaleja tehtiin kutakuinkin vuorotahtiin, mutta lopulta ottelu kääntyi maalin verran Taloaseman eduksi, kauden ensimmäinen voitto yllättäen Taloasemalle!

 

Pöyryn Pantterit - Taloasema 7-4

Pantterit tuoreilla jaloillaan haastoivat Taloaseman pallonhallinta pelistä. Pallonhallinnasta taisteltiin molemmissa päissä kenttää kovasti. Ehkä täysin eri tyylinen vastustaja sekoitti alkuun Taloaseman pasmoja, sillä Pantterit pääsivät 3-1 johtoon ekassa erässä. Taloasema tasoitti heti toisen erän alkuun parilla maalillaan, mutta sitten Pantterit alkoivat hakkaamaan maaleja. Ottelun tehokkaimapana Panttereiden Mika Paajanen neljällä maalillaan!

 

FC Hazard - Team KalU 2-1

Liigan kärkikamppailusta muodostui melkoinen jännitysnäytelmä. Ensimmäisen vitosen aikana Hazard kerkesi iskemään kahdesti. Tämän jälkeen KalU sisuuntui ja otti pallonhallinnan lähes täydellisesti hallintaansa, Hazard kuitenkin puolusti erittäin tiukasti eikä KalU pallonhallinnastaan huolimatta oikein paikoille päässyt. Toisessa erässä, noin kymmenen minuuttia ennen ottelunloppua, alkoi Hazardin jäähyily. Hazard pelasi alivoimalla käytännössä koko loppuerän. Hazard kuitenkin taisteli kynsin ja hampain, eikä KalU onnistunut maalin teossa ennen kuin kuusi sekuntia ennen loppua, niukka voitto siis Hazardille. Hazardin hävitessä ekan pelinsä ja KalUn hävitessä tämän, RiSaba otti liigan kärkipaikan kuuden pelatun ottelun jälkeen.

 

Team KalU - Pöyryn Pantterit 6-0

KalU purki edellisen ottelun turhautumisensa sitten täysi mittaisena Panttereihin. KalU hallitsi ottelua suvereenisesti eikä Panttereille oikein jäänyt palaa. KalUn teho miehenä pörräsi Akseli Mast 1+2.

 

 

Divari lohko B

 

SC Viivelähtö

Viivelähtö oli etukäteen Divarin suurimpia mestarisuosikkeja, eikä joukkue pettänyt ainakaan karsinta lohkossaan, ainoana joukkueena tappioita. MHS sai tasurin väännettyä Viivelähtöä vastaan, joten aivan puhtaalla ei Viivelähtökään urakasta selvinnyt. Viivelähtö on ollut erittäin hyvä joukkueena, mutta muutama yksilökin on erottunut edukseen. Maalivahti Jouni Lahtinen on torjunut lohkossa selkeästi eniten laukauksia sekä miehen torjuntaprosentti on huikea 90,26! Kenttäpelaajista Henri Hyyryläinen voitti lohkon maali-, syöttö- sekä pistepörssin ja Osku Sirviö oli näissä niukasti kakkosena. 

 

Lakeside Hoppers

Uudella identiteetillä salibandy kauteen lähtenyt Lakeside Hoppers tiedettiin yllätysvalmiiksi joukkueeksi, mutta ehkä joukkue pääsi kuitenkin hienosti yllättämään napatessaan lohkon kakkospaikan. Joukkueessa näkyy jo se että runko on pelannut yhdessä useamman kauden. Joukkueessa on myös ratkaisijoita laajalla rintamalla eikä heikkoja lenkkejä löydy. Mielenkiintoista nähdä miten pitkälle hyvät otteet jatkuvat ykkösdivarissa.

 

Weikkoset

Myös Weikkosista kaavailtiin etukäteen Ykkösen joukkuetta ja Weikkoset paikan nappasi tasaisen varmalla pelillä. Myös Weikkoset ovat ennenkaikkea hyvä joukkue, jolla on paljon ratkaisukykyisiä pelaajia. Joukkue käsi tappiot ylläolevia joukkueita vastaan, mutta muista peleista tuli tasaisen varmat voitot, mikä riitti lohkon kolmanteen sijaan ja pääsyyn Ykköseen.

  

Team Hyvis

Suurella tunteella mukana oleva Hyvis on ollut tasainen suorittaja. Yhtä repsahdusta lukuunottamatta, tiukkoja pelejä ja hyviä voittoja. Joukkue päätyi neljännelle sijalle voittamalla tasapisteissä olevanTeam MHSan joukkueiden keskinäisessä pelissä kauden aikana. Hyvis ottaa paikan Ykkösessä lohko Aan nelossijalle päätyneen Huru-Ukkojen nenän edestä, koska Hyviksellä oli lopun lopuksi piste enemmän kasassa.

 

Team MHS

MHS jäi niukasti kakkosen puolelle. MAHL salibandyn pariin välivuoden jälkeen palannut joukkue oli kauteen lähdettäessä kysymysmerkki. Oltiin totuttu näkemään MHS mukana kärkikamppailuissa, toisaalta joukkue oli kokenut paljon muutoksia. Joukkueen trendi oli selkeästi nouseva karsinta lohkossa, nähtäväksi jää onko joukkueesta taistelemaan Kakkosen mestaruudesta.

 

FC Mahalasku

Nuori Mahalaskun joukkue on petrannut viime kaudesta selkeästi. Parhaimmillaan peli kulkee vallan mainiosti ja tulosta tulee, hetkittäin sitten tulee selkeitä nukahduksia, mikä taas on maksanut ison läjän pisteitä. Taistelutahtoa ja intoa kuitenkin joukkueesta löytyy, ja joukkue on ilmoittanut tavoitteekseen Kakkosen mestaruuden. Potentiaalia löytyy, mutta puhkeaako joukkue kukkaan ajoissa?

 

MAHL Ikärit / Höntsä Allstars

Kauteen Ikäreinä lähtenyt joukkue ei loppujen lopuksi ollutkaan nimensä mukainen, joten joukkueen nimi vaihdetään loppukaudeksi Höntsä Allstariksi. Joukkue on kärsinyt sekavista kokoonpanoista eikä joukkue ole vielä löytänyt omaa pelillistä identiteettiä. Parhaimmillaan joukkue on pystynyt haastamaan vastustajiaan täysin, mutta sitten pienet nukahdukset ovat kostautuneet. Nyt kuitenkin Kakkonen aloitetaan puhtaalta pöydältä ja uudella nimellä. Toivottavasti joukkueen kokoonpano vakiintuu ja tulosta alkaa syntymään myös tämän joukkueen kohdalla.

 

 

 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.