Torstaina oli jääkiekon Ykkösen vuoro. Sahara lujitti paikkaansa Ykkösen kärjessä.

Ottelut

3 18 17.11.2016 21:00 h Star Expert  -  HC Karla 5 - 3

3 19 17.11.2016 22:00 h MAMK Hearts  -  Sahara 2 - 5

Star Expert - HC Karla 5-3

Ottelusta oli odotettavissa tiukka, ja kyllähän se melkein olikin. Star Expert oli peli päällä ja otti hiuksen hienon hallinnan ottelutapahtumista. Jo kahden minuutin jälkeen Antti Karjalainen vei Star Expertin johtoon. Janne Myryläinen tasoittaa kymmenen minuutin kohdalla, mutta ennen taukoa Star Expert karkaa uudelleen johtoon. Toisella puoliajalla Star Expert sitten menikin jo menojaan. Ottelun hahmona kypärätempun täräyttänyt Star Expertin Olli Suvisuo

MAMK Hearts - Sahara 2-5

Sahara joutui tutun oranssin nuttunsa sijaan kiskomaan ylleen vihreät "vieraspelipaidat", tämä ei joukkueen menoa haitannut, vaan tutut nimet teki tuhojansa uusilla numeroilla. Ottelun alussa MAMK Hearts iski 1-0 taululle ylivoimalla, mutta nopeasti Sahara alkoi hallita ottelua. Kahdeksannella peli minuutilla Sahara iski kahdesti ja onnistui vielä kahdesti ennen erätaukoa. Hearts yritti kyllä vielä toisessa erässä haastaa Saharan tosissaan, mutta ei onnistunut kunnolla saamaan vaarallisia paikkoja Saharan päätyyn, yhdestä kavennus osumasta huolimatta.