TIIMI VOITTI JA KARHU-SHOW PYÖRII TAAS
Keskiviikko, 16 Marraskuu 2016 08:04

jääkiekko70sslide

Kiekkoviikkoa jatkoi tiistaina matsattu kakkosdivari kierros. Tarjolla oli tiukkaakin tiukempi PHR ja Team 70's ottelu sekä sarjan kärkikamppailu Golfin ja PoNun välillä.

PHR - Team 70's 1-2

Ottelu alkoi molemmin puolin vähän tunnustellen vastustajan kuntoa. Tiimi oli se joka lopulta avasi maalihanat, Juuso Vuokio nappasi kiekon iski 1-0 taululle ajassa 6.21. Kasimir Tillanen kasvatti Tiimin johtoa kymmenen minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen ottelun kulku muuttui dramaattisesti Tiimin sortuessa jäähyilyyn. Peräti viisi kakkosta kutakuinkin putkeen antoi PHRlle loistavat mahdollisuudet tasoittaa ja pyyhältää ohi. PHR onnistui hyväksikäyttämään ylivoimansa vain kertaalleen Mikko Kohosen toimesta. Tiimi siis kesti PHR painostuksen ja vei pisteet mukanaan tästä tiukasta niukkamaalisesta pelistä.

Mikkelin Golf HT - PoNu 1-5

Kakkosdivarin kärkikamppailussa riitti sähköä ja tunnelmaa. Viimeistään  Golf-vahti Pasi Piispan esittämä "kypärätemppu" viiden minuutin kohdalla takasi latausta lopun ottelun ajaksi. Ottelu eteni Golfin hallitessa kiekkoa, PoNun tyytyessä teräviin vastahyökkäyksiin. Golf iski ensimmäisenä Jukka Härkösen toimesta 1-0. Vain paria minuuttia myöhemmin  PoNun Olli Karhu tasoitti pelin ja tauolle lähdettiin 1-1 lukemissa. Toisessa erässä Golf kyllä yritti parhaansa mukaan puskea ja tehdä maaleja, mutta yritykset kilpistyivät viimeistään Aku Kaipaiseen PoNun maalilla. PoNu taasen iski terävästi ja viimeisteli kylmän viileästi. Täten pisteet ja sarjan kärkipaikka PoNulle.