SAHARA KIPUSI YKKÖSEN KÄRKEEN
Perjantai, 11 Marraskuu 2016 08:11

japiiiiiiiiii

Torstaina irti pääsivät I-Divarin miehet. Illan odotetttu kärkikamppailu lässähti pannukakuksi, mutta siitähuolimatta ottelut olivat maalirikkaita, ja sitä kautta viihdyttävää katseltavaa.

Kolmen kärki alkaa hieman karata muilta, ja eilisen jälkeen Sahara nousi kärkeen, mutta TOP 10 ja MAMK vaanivat vain pisteen päässä.

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Ottelut

3 16 10.11.2016 21:00 h   -   8 - 4 Raportti

3 17 10.11.2016 22:00 h   -   2 - 10 Raportti

Sahara - Mipro 8-4

Ottelun kulku kävi Miprolle hyvin selväksi jo ensi minuuteista lähtien. Sahara hallitsi kiekkoa mielinmäärin ja maaliverkkoa venytettinkin ensimmäisen kerran jo 2 minuutin kohdalla, kun Kai Hämäläinen siirsi Saharan johtoon Helmolan passista. Tahti vain kiihtyi erän edetessä, ja ajassa 12.22 peli olikin jo selvä kun taululla komeili 4-0. Selvässä johdossa pelannut Sahara pystyi löysäämään jalkaa kaasulta ja se avasi myös Miprolle mahdollisuuksia maalien tekoon. Mipro nousi ylivoimalla vielä 5-2 tilanteeseen, mutta sen jälkeen Sahara iski minuuttiin pari kaappia ja siihen taittui Mipron selkä. Lopulta taululla komeilivat 8-4 lukemat. Ottelun pisterohmuina toimivat herrat Helmola ja Kontio tehoin 1+3.

TOP 10 - MAMK Hearts  2-10

Odotettu kärkikamppailu ei oikein noussut ennakkokaavailujen tasolle. Lähtökohta otteluun ei ollut TOP:n kannalta paras mahdollinen, kun joukkueen "kakkoskenttä" Otranen-Nissinen-Viitikko loisti poissaolollaan. MAMK sai otteluun unelma alun, kun Valtteri Kääriä ryösti kiekon TOP puolustukselta ja laittoi lelun verkkoon. Peli oli ehtinyt vanheta 9 sekunttia. Ensimmäinen erä oli vielä suhteellisen tasaista vääntämistä, ja tauolle mentiinkin MAMK johdossa lukemin 1-3. Erän Alkuun TOP sai pelata 2 minuuttia ylivoimaa, mutta kun tulosta ei tullut alkoi MAMK sitä tehdä. Viimeinen kymppi oli suvereenia MAMK:n hallintaa ja maaleja syntyiin liukuhihnalta. Ottelun lopusta muodostuikin vanha kunnon Isät vastaan pojat, mutta tällä kertaa pojat vievät ja isät vikisivät. Lopulta summerin soidessa oli MAMK murjonut taululle 2-10 lukemat.

Ottelun hahmoina olivat Valtteri Kääriä 3+2 tehoin ja Sami Hassinen 1+3 tehoin.

Illan kolme tähteä.

3 tähteä | Valtteri Kääriä MAMK Hearts

Illan PisteKunkku tehoin 3+2

2 Tähti | Juho-Pekka Inkinen MAMK Hearts

Pelistä toiseen Juho puolustaa kurinalaisesti ja laadukkaasti. Tänään(kin) tuli myös tehoja 0+2

1 tähti | Aki Kontio

Saharan näkyvin hahmo eilisen ottelussa niin kiekollisena kuin kiekottomanakin 1+3

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.