SUNNUNTAINA KIEKKOO, MAANANTAINA KIEKKOO
Tiistai, 08 Marraskuu 2016 09:04

jkiekko pohja wilmert

Taas on ollut jäähalli ahkeralla käytöllä. Sunnuntaina pelattiin +40 kierros ja maanantai iltana Liiga joukkueet iskivät yhteen. Kierrosten teemana on ollut suuret maalimäärät, muutama aika komeakin joukkoon mahtuu!

+40

06.11.2016 15:00 h  Jukurit Old Time -  Wilmert Old School 9 - 2
06.11.2016 16:00 h  Wilmert Old School -  HydO 2 - 11
06.11.2016 17:00 h  HiKi -  Sahara 0 - 13
06.11.2016 18:00 h  Sahara -  Mikkeli Golf HT 5 - 1

Jukurit OT vastaan Wilmert OS aloitti sunnuntain kiekkoiltapäivän. Jukureilla oli mukana mukavat kolme kentällistä pelureita, ja Wilmertkin oli mukana runsaalla rosterilla, peräti neljällä vaihtomiehellä. Otteluhan oli itsesään hyvinkin pitkälle Jukureiden hallussa. Wilmertilla oli pelattavanaan myös toinen peli heti putkeen. Se noudatti hyvin pitkälle edellisen kaavaa ja Wilmert antoi HydOn tulla kaikessa rauhassa. Kolmannessa ottelussa HiKi asettui Saharaa vastaan. Sahara kuitenkin oli armottomalla pelipäällä ja vei ottelua ihan miten päin halusi, lopulta karut lukemat komeilivat taululla. Sahara oli päivän toinen tuplavuorolainen ja sai toisessa ottelussa vastaansa Golfin. Golf pystyikin pistämään kampoihin Saharalle ensimmäisen erän ajan, toisessa erässä Saharan hurja vire käänsi ottelun lopulta Saharalle.

LIIGA

15 07.11.2016 21:00 h  SuomU - Jukurit Old Time  2 - 7
16 07.11.2016 22:00 h Wilmert  -  AC Päämaja 4 - 7

SuomU - Jukurit Old Time 2-7

Molemmat joukkueet olivat saaneet mukaansa ison rosterin pelaajia, odotettavissa oli siis tiukka ja kovalaatuinen jääkiekko ottelu. Jukurit aloitti ottelun räväkästi ja iski kahdesti alta kahteen minuuttiin. SuomU kuitenkin heräsi tästä taistelemaan. Ensimmäinen erä eteni ilman lisäosumia, kummankin joukkueen yritysten kilpistuessä vastapuolen maalivahtiin. Toisessa erässä maaleja alkoi kuitenkin syntyä, maalinteon aloitti Jukurit. Ja heti perään SuomU sai iskettyä takaisin. Sama kuvio toistui paria minuuttia myöhemmin. Viimeisen kymmenen minuutin aikana Jukurit kuitenkin näytti että kokemus on valttia ja alkoi mennä omia tahtejaan. Ottelun tehokkaimpana hääri Jukureiden Antti Laakso 3+2!

Wilmert - AC Päämaja 4-7

Wilmert kovalla innolla haastamaan ennakkosuosikki Päämajaa. Ihan alkuun tämä ei toteutunu kun Päämajan nopea alku oli vienyt joukkueen 0-2 johtoon, mutta ei aikaakaan kun Wilmert pääsi kaventamaan ja peliin täysillä mukaan. Kuitenkin ottelu kääntyi nopeasti Päämajalle, joka oli paikoissaan erittäin tehokas. Ottelun viimeisellä kympillä Wilmert pääsi taas peliin hieman mukaan ja onnistui pariin kertaan kaventamaankin, mutta annettu etumatka oli liikaa. Ottelun tehokkaimpana hääri AC Päämajan Jarmo Tolvanen 3+1 ja "lujakunto"-palkinto ojennetaan Henri Pulkkiselle, joka pelasi koko ottelun, viimeistä minuuttia ja 58 sekuntia lukuunottamatta, jotka meni jäähypenkillä hengaillessa. Wilmertin onnistujia oli 2+1 tehot tehnyt Ilari Hämäläinen sekä kolme syöttöpistettä huut...ansainnut Pasi Pippuri.