TASAISTA LIIGAA KEITAALLA
Lauantai, 05 Marraskuu 2016 08:53

SABAHAZARDSLIDE

Perjantain salibandy-liiga osoitti tasaisuutensa. Jokainen joukkue sai kertaalleen maistaa voiton nektaria ja kerran tappion karvasta kalkkia.

RiSaba - Pöyryn Pantterit 6-4

Pantterit saivat otteluun kunnon salama-alun kun Mika Paajanen siirsi 19 sekunnin jälkeen Pantterit johtoon. Tästä RiSaba selkeästi sisuuntui ja otti ottelun hallinnan hienokseltaan itselleen. RiSaba sai tehtyä peräti viisi maali ensimmäiseen erään. Pantterit tuli kuitenkin toiseen erään selkeästi paremmalla sykkeellä. Tuloksena olikin peräti kolme maalia nopeahkoon tahtiin. Pantterit pääsivät takaa-ajossaan siis maalin päähän, mutta lähemmäksi ei tällä kertaa. Loppuminuuteilla RiSaba Pasi Puhakka vielä kaunisteli numerot RiSaballe. Ottelun tehokkaimpana haarasi totuttuun tapaan RiSaban Mikko Toivanen 1+2.

FC Hazard - RiSaba 5-2

Ottelu lähti tasaisesti käyntiin. Reilun viiden minuutin pelin jälkeen RiSaba otti kaksi päällekkäistä jäähyä, jonka jälkeen aukesi ottelun maalihanat. RiSaba siirtyi siis odotetusti johtoon pelatessaan kahden vajaalla. Hazardin ylivoima pystyi kuitenkin heti perään tasoittamaan ottelun. Tämän jälkeen Hazard otti pelitilanteet hallintaansa, hetki edellisestä maalista Mikko Pulkkinen iski Hazardin johtoon ja paria minuuttia perästä Markku Leskinen kasvatti Hazard johtoa rangaistuslaukauksesta. Toisesa erässä RiSaba pääsi peliin taas vähän paremmin mukaan, muttei pystynyt tosissaan enää haastamaan Hazardia ottelun pisteistä. Ottelun tehokkaimpana Hazardin Markku Leskinen 1+2

Lost Cause - Pöyryn Pantterit 1 - 4

Pantterit lähtivät nälkäisenä otteluun kun tappiokin oli niskassa. Ottelu oli tasaista puolin ja toisin. Tosin ratkaisevaksi tekijäksi muodostui se ettei Lost Cause saanut paikoistaan sisään, maaliviivaltakin saatiin lauottua pallo ohi maalin. Pantterit saivat paikoistan tehtyä, ekassa erässä Mika Paajanen ja Matti Björninen siirsivät Pantterit 0-2 johtoon. Toisen erän alkuun Joni Niemi kasvatti johdon jo kolmeen. Lost Cause onnistui kuin onnistuikin lopulta kaventamaan, mutta lohdutusosumaksi se tällä kertaa jäi. Pantterit rankaisi vielä kertaalleen ottelun lopussa ylivoimalla.

Lost Cause - FC Hazard 6-3

Lost Cause sai selkeästi pienellä tauolla pääkoppansa nollattua, sillä nyt alkoi maaleja satamaan. Parin minuutin jälkeen Pertti Huttunen sai iskettyä Lost Causelle ottelun avausmaalin. Hazard saa tasoitettua, mutta Lost Cause käyttää paikkansa tappavan tehokkaasti hyväkseen. Lopulta erä tauolle Lost Causen johtaessa 4-2. Toisen erän alkuun Pertti Huttunen iskee toiseen kertaan ja lukemat jo 5-2. Tästä kuitenkin alkoi Hazardin sisuuntuminen ja seuraava pelattiin pääosin Lost Causen päädyssä. Tässä vaiheessa ottelun yhdeksi ottelun ratkaisu hahmoiksi tuli Lost Cause maalivahti Toni Kuninkaanniemi, siihen pysähtyi parit läpiajot, jalat olivat alakulmissa kuin muuri ja kädet ilmestyivät kuin tyhjästä poimimaan yläkulmiin kohdistuneita vetoja. Hazard sai kuitenkin yhden kavennus osuman tässä aikaan. Lost Cause sai vielä ottelun loppuun kaunisteltua lukemia ylivoimalla, Hazardin Jukka Hokkasen jäähyillessä.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.