MAANANTAI-ILLASSA LIIGAA
Tiistai, 20 Syyskuu 2016 06:34

MAHL jääkiekkokausi starttasi lauantaina, mutta nyt siirryttiin arkeen ja kilpahallin puitteisiin. Maanantai-illassa pelattiin kaksi ottelua liigaa, joista ei puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

HydO vs SuomU 5-4

Ottelu oli hyvin kaksijakoinen, ensimmäinen kymmen minuuttinen oli täysin HydOn jolloin joukkue karkasi jo 3-0 johtoon. Seuraava kymmen minuuttinen olikin sitten SuomUn, joka sai tasoitettua pelin. Vielä ennen kahdennen kymmenen peliminuutin täyttymistä HydO meni maalinjohtoon, jonka SuomU kuittasi sekunneissa. Viimeinen kymmen minuuttinen meni tasaisissa merkeissä kunnes kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua Tero Kettunen iski HydOn vielä viimeisen kerran johtoon, eikä SuomU enää pystynyt nousemaan. Yksi ottelun hahmoista oli kolme syöttöpistettä saalistanut HydOn Esa-Matti Pietilä.

Wilmert vs Jukurit OT 2-6

Wilmert huilasi lauantai-kierroksen, joten kysessä oli joukkueelle kauden avaus. Ensimmäisen erän Wilmert kestikin hyvin Jukureiden tahdissa. Wilmertillä oli useita paikkoja ottaa jopa jämäkkä johtoasema, mutta Kai Tillanen Jukuri-maalissa näytti jälleen kerran tasonsa. Toisessa erässä alkoi sittten Wilmertin potku hieman hyytyä jota ei Jukurien tasoinen joukkue jätä hyödyntämättä. Ottelu lopulta Jukureille 6-2 luvuin. Ottelun tehokkaimpana hääri Jukureiden Petri Lehtonen 2+1 tehoin.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.